Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Sommarledigt
2022-07-01 09:04

Med detta vykort önskar vi alla en riktigt underbar sommar och semester. Kansliet öppnar igen den 25/7 då Roger "Ragge" Sjöholm åter finns på plats. 

 

Vid akuta ärenden ber vi er kontakta oss på mail enligt följande:

 

Herrseniorer: Anders Haskel, anders@haskel.se

 

Ungdom: Roger Sjöholm, kansliet@uif.nu

 

Ekonomi: Magnus Svensson, ekonomi@uif.nu

 

Övergripande frågor: Ulf Mohlin Fagerström, ulf@uif.nu

 

Microsoft tecknar avtal med Uppåkra IF
2022-06-29 17:56

Via sin etablering i Staffanstorps kommun så har Microsoft valt att inleda ett samarbete med Uppåkra IF gällande nya IT-lösningar för föreningen. Det ekonomiska stödet gör att Microsoft otvivelaktigt blir föreningens största partner innevarande säsong och den största enskilda partnern någonsin i Uppåkra IF:s drygt 70-åriga historia. Avtalet gäller innevarande säsong.

 

Uppåkra IF är oerhört tacksamma för stödet från från Microsoft Community Empowerment Fund, som hanteras av Microsoft Datacenter Community Development team. Detta kommer att hjälpa oss med hela vår IT-struktur samt utveckla densammag. Vi är tacksamma över att ha Microsoft som partner.

 

-Det är knappt man tror det är sant. Diskussionerna har pågått under några månader och jag vill rikta ett stort tack till Fredrik Andersson på SoftwareOne, som är Microsofts samarbetspartner i Sverige. Utan Fredrik som bollplank hade detta varit omöjligt. Det här innebär att vi kan utveckla föreningen ytterligare och fortsätta att bli så professionella som möjligt i det vi gör, säger Ulf Mohlin Fagerström, Uppåkra IF:s klubbchef som skött dialogen med Microsoft.

 

Kontakterna har förevarit med Microsofts representant på Irland. 

Kämpaseger och semester
2022-06-23 22:16
Tillsammans är vi starka! 💚

Det blev tillslut en riktig kämpaseger efter en riktigt jobbig uppgift med facit i hand. Arlöv provade den misstänkta taktiken att låta gräset växa - det kan ha blivit fall på eget grepp då konditionen inte klarade detta. Ett tag var vi våra egna värsta motståndare och sånt kan straffa sig. Vi missade apropå det straff i 41:a min och åkte istället för att sätta våra chanser på en defensiv hörna som ABI oförtjänt knölade in i 42:a.

Det resultatet gick vi till pausvila med. En stund in i 2:a bytte vi lite spelare med ny energi och i 72:a min kunde Elias knoppa in 1-1 på hörna. Denne grabb nöjde sig inte med detta utan knoppade in ytterligare en hörna till 1-2 i 81:a min. 
Det kunde vi sedan hyfsat ohotat bevaka in i mål. Starkt laginsats med bra hjärna, hjärta och pannben tillsammans.

Nu vilar vi några veckor och kör igång serien igen på Vallen i seriefinal mot Lödde den 17 augusti. Väl mött!

/UIF-herrarna önskar glad sommar!

 

Arlöv - UIF 1-2 (1-0)

Mål: Elias Östlund 2

Sommarfotbollen är igång
2022-06-20 11:29

Fler bilder (+16) >>

Då har Sommarfotbollen rullat igång och det är full fart ute på planerna. Vädret är gynnsamt och humöret och stämningen är på topp. Tjohej vad kul det är!

Flickor 14 år seriesegrade!
2022-06-19 23:37
Seriesegrare våren 2022

Så här ser ett tappert och hårt kämpande lag ut. Flickor 08, 14 år lyckades under lördagen att säkra seriesegern efter en gedigen vårsäsong!

 

GRATTIS TILL ALLA I TRUPPEN!

Herrseger igen när serien vände
2022-06-18 16:35

Stabil laginsats och bra följd matchplan gjorde att vi säkrade sista hemmamatchen innan sommaren ganska tidigt. Det har blivit ett mönster med tidiga mål och så även idag.

Hampe slet sig loss redan i 5:e minuter och rakade in 1-0.

Vi ångade på, missade flera bra chanser innan vi ökade på till 2 oh 3-0 innan vi tillslut tyvärr bjöd in Hardeberga innan paus med tafatt försvarsspel och 3-1.

 

I andra halvlek kom vi inte riktigt igång utan det tog ett tag med slarv innan Kenny återigen satte fart på målmaskineriet.

Innan matchen var slut så hade han gjort sammanlagt 4 nya mål.

 

UIF- Hardeberga 5-1 (3-1)

 

Mål av Kenny 4 och Hampus 1

BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
Nyheter från våra lag
P2009, 09/08 14:17 
P2010, 01/08 10:50 
P2009, 17/07 21:43 
 
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS