Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
MittLogik ny huvudpartner till ungdomssektionen
2023-01-20 13:35
VD Sumesh Pushpangadan och COO Arun Valsan välkomnas till Uppåkra IF som huvudpartner för ungdomssektionen

Uppåkra IF och det Ideonbaserade företaget MittLogik, har tecknat ett fyraårsavtal som innebär att MittLogik gör Uppåkra Församling sällskap och blir en av föreningens huvudsponsorer på ungdomssidan. Deras logotyp kommer att finnas på samtliga matchtröjor i den takt nya köps in fram till åtminstone 2026.

 

MittLogik är ett av Sveriges snabbast växande företag med uppdrag hos de allra största och mest kända företagen som finns. Företaget består av en grupp snabba resultatorienterade och passionerade individer som tillhandahåller effektiva lösningar genom konsulttjänster inom informationsteknologins ständigt föränderliga värld. Det är några av de saker som definierar företaget som organisation och hjälper dem att erbjuda pålitliga lösningar inom ramen för de olika uppdrag man har.

 

MittLogik arbetar med ett brett spektrum av teknologier inom IT-branschen. Deras tekniska expertis har framgångsrikt använts i ledande bank-, trådlösa och fordonssektorer i Europa.

 

-Redan under 2022 fanns MittLogik med i mindre skala hos oss. Under det senaste året har jag haft väldigt bra samtal med företagets VD Sumesh Pushpangadan och deras operative chef (COO) Arun Valsan, och detta avtal har vuxit fram under de träffar vi haft på företrädesvis deras kontor i Lund. Att dom nu tar detta stora steg och finns med oss som huvudpartner för ungdomssidan under de kommande fyra åren känns väldigt bra och jag tycker verkligen det är roligt när företag gillar vår fina verksamhet och ser de effekter som ett samarbete innebär. Jag ser fram emot att se såväl Sumesh som Arun, två mycket sympatiska gentlemän, på Uppåkravallen när ungdomslagen är i farten, säger Ulf Mohlin Fagerström, klubbchef Uppåkra IF

 

-Vårt företag utgick från en idé som två personer hade för snart ett decennium sedan. Med en kombination av lycka och ett jäkla hårt arbete växte vi till det DI Gasell-belönade IT-företag som det är idag, allt från vår bas i Hjärup. Som en del av gemenskapen i Hjärup och som ivriga fotbollsfantaster kunde vi på Mittlogik inte vara stoltare över än att få möjligheten att samarbeta med Uppåkra IF, fotbollens hjärta i Hjärup och där sportens framtid, inklusive våra egna barn, finslipar sina kunskaper och knyter sina fotbollsskor, säger Sumesh och Arun.

Bli blodgivare så räddar du liv och stödjer även Uppåkra IF
2023-01-11 13:33

I svensk sjukvård behövs i genomsnitt en blodpåse i minuten, dygnet runt, året om. Blodet används till exempel vid cancerbehandlingar, förlossningskomplikationer och kroniska sjukdomar. Enskilda händelser som till exempel en olycka eller en blödning under en operation kan snabbt minska blodlagret. En påse blod har sex veckors hållbarhet vilket betyder att det hela tiden behövs frivilliga som lämnar blod.

 

Sparbanken Skånes nya blodgivarprojekt räddar liv och stödjer det lokala föreningslivet!

 

Från den 11 januari och hela 2023 får den som inte redan är blodgivare men vill bli möjlighet att ge dubbla gåvor, dels i form av sitt blod som kan hjälpa andra, dels genom att välja Uppåkra IF som förening, som  banken då stöttar med 1 000 kronor. Det är bankens tre ägarstiftelser som avsatt 1,5 miljoner under 2023 för att projektet ska kunna genomföras.

 

I samband med att du lämnar blod lämnar du in DENNA blankett.

 

Anmäl dig på geblod.nu/bli-blodgivare och gör där även snabbkontrollen för att se om 
du har chans att bli blodgivare. Därefter blir du kontaktad och får en tid för provtagning. 

Köp din bingolott digitalt av Uppåkra IF
2023-01-09 10:32

Det har aldrig varit lättare. Nu kan du köpa dina lotter digitalt och per automatik stödja Uppåkra IF. Det är hur smidigt som helst. Bara klicka HÄR

 

Vill du skrapa en Sverigelott så går det också alldeles förträffligt. Då klickar du HÄR

Hipp hipp hurra för Manne
2023-01-03 09:08

Idag är ingen vanlig dag. Det är vår hedersordförande, och en av Uppåkra IF:s grundare, Jan-Erik Mansheds 85 årsdag! Vi lyfter ödmjukt på UIF-hatten och bugar för vår jubilar. STORT grattis Manne, det är härligt att fortfarande är med oss, pigg och alert. Alltid med ett leende!

Nu är vi igång med Stadium och Select
2023-01-02 10:46

Vid årsskiftet trädde vårt nya avtal med Stadium och Select i kraft. Klubbshopen finner du via bannern på hemsidan uppe till höger eller genom att klicka HÄR

 

Då Uppåkra IF får bonus på alla köp, inte bara UIF-inköp, som våra medlemmar, eller andra som väljer att stödja Uppåkra IF, gör på Stadium vill vi be er alla att bli medlem hos Stadium vilket så klart enbart är kostnadsfritt och fördelaktigt. Här kan du läsa om MEDLEMSFÖRMÅNER

 

(OBS! Är du redan medlem hos Stadium så logga in och koppla ditt medlemskap till Uppåkra IF)

 

Det kan bli väldigt viktigt för oss så vi hoppas att du vill hjälpa klubben via medlemskap. 

 

SÅ HÄR GÖR DU, det tar en minut eller två, så det är kvickt och enkelt gjort.

 

1) Klicka HÄR för att registrera dig och bli medlem på STADIUM

 

2) Därefter loggar du in på Stadium LOGGA IN

 

3) Väl inloggad så klickar du på "Stöd din förening"

 

4) Scolla ner lite så ser du en ruta i vilken det står SÖK DIN FÖRENING - skriv in Uppåkra IF och klicka på enter

 

5) I "VÄLJ SEKTION" kan du bara välja fotboll. I "VÄLJ LAG" kan du välja vilket lag du vill eller bara välja Uppåkra IF 

 

6) Klicka på "VÄLJ" = Klart - TACK FÖR ATT DU STÖDJER UPPÅKRA IF

"TJ" fyller år!
2022-12-28 15:22

Kanske är det inte många som känner denna man, Tommy "TJ" Jakobsson.

Tommy sitter sedan ett tag med i UIF´s styrelse. 

TJ är uppvuxen här och är således en UIF-are in i själen - en riktig eldsjäl. TJ spelade här som knatte, fortsatte upp i seniorlaget och avslutade som mångårig ledare och även oldboysspelare.

För ett antal år sedan dök han upp igen och stärkte då upp damlagets ledartrojka och fortsatte tillbaka in i styrelsen där han även satt på 90-talet.

Vi lyfter idag på hatten och gratulerar TJ på 65-årsdagen!

BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
UIF-TV
Nyheter från våra lag
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS