Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Semestertider
2024-07-04 12:32

Efter ett intensivt och händelserikt första halvår tar vi nu en välbehövlig semester för att ladda om batterierna. Ragge är först på plats, och tillbaka den 29/7 då kansliet öppnar igen. Vi önskar er alla en riktigt fin och fortsatt glad sommar. Heja UIF!

 

Uffe & Ragge

Sviten sprack för Malmö FF
2024-06-26 08:01

Det lyckades inte för Malmö FF:s P19 att ta sin sjätte raka seger och därmed vara fortsatt obesegrade på Uppåkravallen. Ett, åtminstone för dagen, bättre Djurgården var effektiva framför mål och vann med klara 3-0. Men, vi har haft fina stunder tillsammans med himmelsblått och önskar spelare och ledare fortsatta framgångar när dom nu återvänder till spel på stadionområdet.

 

Vår eminente fotograf Robert Kolarik var även denna gång på plats och alla hans fina bilder finner ni om ni klickar HÄR

 

Herrarna avslutade våren med storseger!
2024-06-20 21:33

Kaffe kaka - fjärde raka!

 

UIF herr - Lunds BoIS 8-0 (2-0)

 

Idag blev det en promenad i parken, en dag på jobbet - kalla det vad ni vill.

Innan målnollan spräcktes så hade vi en hög med chanser...Bröderna Bus, Omar och Haura turades om att försöka, Sigge hade några lägen och Östlund borde nog ha rullat in 1-0 tidigt men fick en släng av franska nerver eller liknande...Tillslut i 28:e min lossnade det (Omar) mot ett decimerat Lunds BoIS som kom med endast tränaren på bänken. I den 32:e minuten kom sedan 2:an (lillebror Hauar) sedan blev det inte mer i första halvlek.

I andra halvlek radades det upp än fler lägen än i första och det kunde och borde blivit betydligt fler mål - livet i UIF var ganska lekfullt emellanåt.

Det slutade tillslut med 8-0 och i slutet fick BoIS straff men "VAR" räddade oss från baklängesmål bakom Tomas. Straffläggaren la in sin egen retur och det får man inte. Ett tag var domaren säker på att det var annan målskytt men bortalaget erkände regelbrott och nollan blev intakt.

 

⚽⚽⚽⚽ Haura 

⚽⚽⚽ Omar

⚽ Felix

Kaffe kaka - tredje raka!
2024-06-15 15:57
Glädje efter första målet! Oooomaaar!

Herrarna har nu tre raka segrar efter dagens bortaseger mor AIF Barrikaden. Precis som i seriepremiären så var vädret katastrofalt osmakligt för en supporter. Spelarna såg inte heller ut att direkt njuta på Gullviksborgs höga, blöta gräsmatta, en hel del spelare som var hemma sjuka, skadade och avstängda.

Uppåkra IF Facebook
UIF-TV
Nyheter från våra lag
F2014/2015, 07/07 12:45 
F2012/2013, 03/07 21:37 
Boll & Lek 2024, 16/06 17:55 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan