Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Sveriges coolaste mössa
2022-09-30 14:25

Nu kan ni beställa Sveriges, eller åtminstone Hjärups, coolaste mössa. Klubbmärket är broderat och mössan bär samma tuffa stuk som fotbolls- och ishockeyklubbarna har i sina varianter. Vi väljer dock att lägga oss på en prisbild som är klart under deras.

 

Pris för UIF-mössan är 180 kronor

 

Mössan är i "one size" och ni beställer den via ett mail till ulf@uif.nu (ja jag är beredd på att bli mailbombad eftersom alla rimligen vill ha en sådan mössa) Om inget annat är det en trevlig julklapp. Mössan kommer till oss under andra halvan av november.

 

Ni skriver MÖSSA i ämnesraden i ert mail samt anger namn och adress och hur många ni önskar beställa. Ni betalar via Swish i samband med att mössan kommer till klubben.

 

Beställningen vill jag ha senast på torsdag i nästa vecka, dvs den 6 oktober

 

Ulf Mohlin Fagerström

Klubbchef Uppåkra IF

 

 

Bingolotter till uppesittarkvällen med hemleverans
2022-09-28 12:03

Nu är det dags att beställa bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12. Det brukar vara en strykande åtgång på lotterna, men vi beställer givetvis hem många. Att vänta med att beställa är dock inte att rekommendera.

 

Ni swishar er beställning till 123 209 32 27 (UIF Försäljning). Ert namn ser vi i betalningen så ange INTE det i meddelandet. I meddelanderutan skriver ni istället er gatutadress och vad som avses, t ex "2 x enkel" eller "1 x dubbel" beroende på vad ni väljer att köpa. Vi levererar sedan lotterna hem till er.

 

Från den 15/10 går det även bra att köpa lotter fysiskt på plats i klubbhuset. Även då via betalning med Swish eller kontant betalning.

 

Välkommen med er beställning!

Det gjorde ni bra grabbar!
2022-09-24 18:25
 
Nu går vi för seriesegern
2022-09-20 10:42

På lördag kan våra herrar både i praktiken och teorin bli seriesegrare och därmed ta klivet upp i division 5, vilket vore oerhört trevligt och betydelsefullt.

 

Läget är bästa tänkbara även om jobbet skall göras fullt ut. Så här ligger det till:

 

Lödde som jagar bakom Uppåkra har spelat 17 matcher och har alltså en match kvar att spela. Dom har för närvarande 38 poäng och kan alltså maximalt nå 41 poäng.

 

Uppåkra IF har 41 poäng och två matcher kvar att spela. Vi behöver således en poäng till för att bli seriesegrare i både praktik och teori. Oavsett det så har vi en extra livlina i form av 19 plusmål som Lödde skall ta in på sin sista match samt våra två kvarvarande. Läget är onekligen riktigt bra.

 

På lördag klockan 14.00 tar vi emot tabelltrean Bara hemma på konstgräset på Uppåkravallen.

Vi vädjar och ber till alla UIF:are att komma upp till matchen och heja fram herrarna till seger och att därmed få möjligheten att fira serieseger och avancemang på hemmaplan.

 

Visst kan vi alla undvara två timmar på lördag för att visa vår gemenskap och klubbkänsla. Inte minst gäller det våra ledare. Se till så att era spelare kommer dit och notera det som en sammankomst. Kiosken håller givetvis öppet.

 

Nu visar vi upp oss från vår allra bästa sida - och den vet vi ju är riktigt bra! Heja UIF!

20% i medlemsrabatt hos Flügger i Lund
2022-09-19 12:39

Som medlem i Uppåkra IF har du nu 20% rabatt när du handlar hos Flügger i Lund!

 

Flügger har ett mycket brett sortiment av färg, spackel, tapeter och måleriverktyg av hög klass. Medlemmar i Uppåkra IF har 20% på butikens hyllpriser. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Du anger "UPPÅKRA IF" innan betalning. Vid varje tillfälle någon medlem i klubben utnyttjar detta så går dessutom 5% till Uppåkra IF via klubbstöd från Flügger.

 

Butiken i Lund ligger på Kalkstensvägen 23, Gastelyckans industriområde.

Seger utan mersmak...
2022-09-16 22:03
Klunga 0-1 efter en riktig tåfis av Kenny!

Den utlovade mobiliseringen uteblev. Dominansen och den klara segern berodde inte på att vi var bra utan att vi hade sämre motståndare. Matchen spelades som bortamatch fast hemma då Klågerup håller på att få en ny plan som inte är klar förrän imorgon lördag typ. 

 

Det blev bara en "en-dag-på-jobbet-match" och inget extra alls. 

Ingen bra insats, kanske för att vi covidsäkrat truppen i veckan, däremot ett av säsongens snyggaste anfall som renderade i mål.

 

Trots tränarförsök att tagga till truppen i paus, så hände det inte mycket i mobiliseringen där heller, utan vi höll oss nöjda med två mål framåt och nolla bakåt, som förvisso är viktigt också.

 

Vi glömmer denna, firar lite och blickar framåt. Vi gjorde fina mål och vi har allt i egna fötter!

 

Klågerup - UIF Herr 0-2 (0-2)

Mål: Kenny, Jeppe

 

 

 

 

BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
Nyheter från våra lag
P2008, 30/09 21:48 
Herrar, 30/09 17:53 
P2008, 25/09 21:34 
F2007, 25/09 21:09 
 
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS