Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
- klubben för alla

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till vår nya hemsida
2022-01-10 10:00

Hej och välkommen till Uppåkra IF:s nya hemvist på nätet. 

 

Att byta hemsidessystem, med tillhörande medlemsregister, som aktivt är kopplat till sidan är ett digert arbete och vår kanslipersonal har gjort ett stort och utomordentligt jobb med att få så mycket som möjligt på plats och har tillsammans med delar av styrelsen medverkat vid tre olika utbildningstillfällen hos SportAdmin.

 

Vi hoppas givetvis att övergången och anpassningen sker så smidigt som möjligt för alla parter. Vi ber dock om tålamod och förståelse för att det kan ta lite tid i att sätta sig in i systemets alla delar.

 

Styrelsen i Uppåkra IF

Sparbanken Skåne utökar sitt samarbete med Uppåkra IF
2022-01-09 09:06

Vid ett möte på Sparbanken Skånes kontor i Staffanstorp enades Sparbanken Skåne och Uppåkra IF om ett nytt samarbetsavtal där banken utökar sin sponsring till Uppåkra IF. Det nya avtalet gäller säsongerna 2022 och 2023.

 

-Sparbanken Skåne samarbetar gärna med föreningar som har en god värdegrund och en bredd i sin verksamhet med fokus på barn och ungdomar, både tjejer och killar. Uppåkra IF uppfyller detta med råge! Uppåkra IF är en av de största föreningarna i kommunen och Sparbanken Skåne vill såklart ha ett samarbete med föreningen. Extra trevligt är det att både Uppåkra IFs dam- och herrlag kommer att spela med Sparbanken Skåne på tröjornas framsida de kommande säsongerna, säger Johanna Norrbohm, kontorschef Sparbanken Skåne i Staffanstorp.

 

Hon fortsätter. -Det fina med en sparbank är att vi använder stora delar av vårt överskott till att stötta föreningsliv, kultur och idrott där du bor. Detta sker i samarbete med våra tre ägarstiftelser som förvaltar och fördelar överskottet. Välkommen att bli kund!

 

-Att Sparbanken Skåne väljer att utöka sitt åtagande till Uppåkra IF är ett direkt kvitto på att vår fina verksamhet är bra. Banken har fått ta del av vårt nya policydokumnet och är väldigt tillfreds med det vi som förening står för. Vi hade ett mycket bra möte med Johanna Norrbohm och upplever att vår relation med Sparbanken Skåne är bästa tänkbara, kommenterar Ulf Mohlin Fagerström, klubbchef i Uppåkra IF.

Ultras tackar för stödet
2022-01-07 15:25

Vem kunde tro att lanseringen av Uppåkra Ultras skulle tas emot så oerhört positivt? Det är väldigt kul att så många har swishat och med den gemensamma insatsen så kan vi nu se till så att grabbarna som drog igång detta också kan genomföra lite av det som dom satt upp på sin lista. 

 

Vi är som förening full av beundran över grabbarnas engagemang och vi framför härmed deras tack till alla som swishat. 

BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
Nyheter från våra lag
Herrar, 21/01 17:36 
F2007, 21/01 17:19 
P2014, 20/01 12:00 
Herrar, 16/01 10:04 
 
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS