Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Uppåkra IF och HMC tecknar avtal
2023-03-20 10:30

Uppåkra IF och Hälsomedicinskt Center har tecknat ett avtal kring viktiga frågor i utbildningens tecken.

 

-HMC står för en kvalitet och kompetens inom ett antal viktiga områden där dom kan hjälpa oss att stärka våra ledares kompetens samt ge våra äldre spelare och föräldrar en viktig inblick i hur viktigt det är med bland annat fysisk aktivitet och näringslära, säger Uppåkra IF:s klubbchef Ulf Mohlin Fagerström

 

Per Tallmar är verksamhetschef på HMC:

 

-Hälsomedicinskt center har nu funnits i Hjärup i 14 år. Vår upplevelse är att vi under åren tappat en del av vår lokala förankring i vår iver att ge den nödvändiga vården som ingår i vårt uppdrag.

Hälsomedicinskt center har som mission – att erbjuda en högkvalitativ, bevisbaserad primärvård som leder dig till en över tid hållbar hälsa, ökad självständighet och möjlighet att leva ditt liv i enhetlighet med dina avsikter.

 

-Vi ser ett samarbete med UIF som en naturlig del i detta. UIF står enligt oss för breddidrott och social samvaro. Vi kommer tillsammans med klubben genomföra föreläsningar och utbildningar.

 

  • Kost och idrott av vår dietist Gustav för lite äldre spelare, ledare och föräldrar
  • Föreläsning och utbildning i akut omhändertagande och lite annat av vår fysioterpaeut Erik som har förflutet i MFF
  • Föreläsning om fysisk aktivitet och dess påverkan på hälsa, sjukdom och åldrande. Riktas till föräldrar och ledare. 
Utbildning gällande beteendeutmaningar
2023-03-20 08:48
Våra duktiga ledare som deltog på utbildningen

Under lördagen deltog en hel del av våra ungdomsledare på en utbildning vi arrangerat ihop med RF-Sisu. Utbildningen hette "Hur möter vi barn och ungdomar med beteendeutmaningar" och inhyrd föreläsare var Christina Törnkvist. Nöjda ledare fick således en bra och viktig start på denna lördag. Tack för ert deltagande. 

Storseger i DM för herrarna
2023-03-16 12:40
Pelle i samspråk med Charles och Ola

Herrarna spelade mot KSF Srbija i DM under onsdagskvällen. Det blev en storseger med 8-1 i väldigt speciella förhållanden med ymnigt snöfall varvat med regn och blåst. Pelle var nöjd.

 

-Jag tycker det är en match som vi kontrollerar från början till slut. Vi inleder matchen väldigt bra, passningsspelet sitter och vår speluppbyggnad är lovande.

Det är också stor skillnad på djupledsalternativen från förra matchen. En sak vi tryckte lite extra på inför. I övrigt så håller vi på att sätta lite nya detaljer i vårt försvarsspel, och den processen går tydligt framåt för varje match vi spelar. 

 

-Det är bra ambitioner i laget och vi roterar för att få in så många som möjligt i det sättet att spela.

Framåt så får vi igång målskyttet också vilket naturligtvis är bra för processen. Jag är också väldigt nöjd med hur vi genomför matchen över 90 minuter, trots stor skillnad mellan lagen och vädrets makter. Det blev ännu en trevlig kväll på Uppåkravallen.

Hög tid att köpa Bingolotter till påskdagens spel!
2023-03-15 08:00

Sitt inte lottlös! Givetvis skall du ha en bingolott till påskdagen den 9/4. Det fina är ju att lotterna dessutom levereras hem till er.

 

Ni swishar er beställning till 123 596 04 22 (UIF Försäljning). Ert namn ser vi i betalningen så ange INTE det i meddelandet. I meddelanderutan skriver ni istället er gatutadress och vad som avses, t ex "2 x enkel" eller "1 x dubbel" beroende på vad ni väljer att köpa. Vi levererar sedan lotterna hem till er. 100 kr för enkel, 200 kr för dubbellott.

 

Det går även bra att köpa lotter fysiskt på plats i klubbhuset. Även då via betalning med Swish eller kontant betalning.

 

                                                                                               Välkommen med er beställning!

Mats-Owe Olsson är årets UIF:are
2023-03-14 09:28
Ordförande Johan Hedblom delade ut pris till Elias Östlund och Mats-Owe Olsson

Under måndagskvällen avhöll Uppåkra IF ett välbesökt årsmöte. Då alla i styrelsen och tillika revisorerna ställde upp på omval så var valberedningens jobb angenämt. Även valberedningen omvaldes i sin helhet.

 

Styrelsen för 2023 är:

 

Johan Hedblom - ordförande & kassör

Malin Rehnstam - vice ordförande

Emma Glans - sekreterare

Tommy Jakobsson - ledamot

Martina Gebert Andkvist - ledamot

 

Revisorer:

 

Kent Asp och Anders Bolltoft

 

Valberedning:

 

Peter Nilsson (ordförande)

Katarina Klang Larsson

Magnus Svensson

Coop tecknar avtal med Uppåkra IF
2023-03-10 09:52
Nya Coop på Trekantens Handelsområde. OBS! Fotomontage

Uppåkra IF har kommit överens med Coop Syd om ett samarbetsavtal över fyra år och som gäller säsongerna 2023-2026.

Coop öppnar under hösten sin nya butik i Hjärup på Trekantens handelsområde och blir därmed omedelbar granne med Uppåkra IF.

 

-Verkligen jätteroligt att Coop blir en del av Uppåkra IF. Vi har från första stund haft en väldigt bra och positiv dialog med Coops representanter och jag har känt att vi haft mycket stor samsyn redan från den allra första kontakten, säger Uppåkra IF:s klubbchef Ulf Mohlin Fagerström.

 

-Den senaste tiden har vi träffats för att konkretisera innehållet och det har varit väldigt varma och givande samtal då Coop vet vad dom vill, och ser nyttan av att förknippas med det lokala föreningslivet.

 

Avtalet innebär att Coop bl a kommer exponeras på ungdomslagens tröjor samt på Uppåkravallen. Coop kommer även att finnas med vid de olika arrangemang som Uppåkra IF genomför och vi som förening kommer även att ha viss synlighet och aktivering i den nya butiken.

 

-Detta ska verkligen bli jättespännande men framför allt kul!  Att få vara en del av det lokala föreningslivet och tillsammans skapa trevliga arrangemang. Jag ser verkligen framemot att få öppna Coop i Hjärup och vårt goda samarbete framöver, säger Caroline Skoglund, butikschef

Även Coops distriktschef Thomas Dahlberg ser fram emot de kommande åren:

 

-Nu har vi påbörjat resan med att öppna en modern färskvarubutik i Hjärup och mottagandet i byn har varit fantastiskt, inte minst av Uppåkra IF. Det klickade direkt och vi ser fram emot ett gott samarbete både på Uppåkravallen och i butiken.

                                                      

BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
UIF-TV
Nyheter från våra lag
F2017, 20/03 21:29 
F2007/2008, 20/03 16:11 
Herrar, 19/03 13:50 
Herrar, 15/03 08:22 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS