Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Snart öppnar Coop och Padel of Sweden
2023-09-20 10:58
Caroline Skoglund, butikschef Coop Hjärup

Det närmar sig öppning av Coop i Hjärup. Det är inte lång tid kvar nu och sedan står vår efterlängtade butik öppen. Ulf har träffat både Coop och Padel of Sweden.

 

-Idag hade jag ett nytt möte med Caroline, som är butikschef och har varit med i våra samtal från första början. Vi träffades idag i butiken och jag säger bara WOW! Det här blir så otroligt bra och positivt. Stora och luftiga ytor och en butik som kommer erbjuda allt man vill ha och lite till.
Jag fick också träffa några från den personalstyrka som kommer jobba i butiken och vilken härlig entusiasm dom och Caroline utstrålar.
 
Padelhallen som blir granne med Coop har invigning den 14-15 oktober.
 
-Det blir en hall med sex banor för padel och fyra banor för den relativt nya sporten pickleball. Det sistnämnda lär vara den största satsning på pickleball i Europa. Uppåkra IF kommer att göra någon form av överenskommelse även med Padel of Sweden. Jag återkommer i det ärendet.
 
STC Training, som vi har ett avtal med, och som skall utvecklas, öppnar preliminärt i början av december. 
2023-09-19 09:56
 
Anläggningsfrågor
2023-09-13 14:00

Idag har BEMT (elektrikerna) varit här under eftermiddagen för att göra en översyn av de felanmälningar vi gjort gällande belysningen på konstgräsplanerna samt utebelysningen på fasadens olika sidor. Dom har gått över alla säkringar och bytt ut söndriga. Det är nu tre lampor ute på planerna som inte fungerar och detta har dom rapporterat in till kommunen. BEMT räknar med att få klartecken att byta dessa inom kort. 

 

Dom har även lokaliserat felet med sensorn kopplad till fasadbelysningen och denna åtgärdas också så snart som möjligt.

 

Parallellt med detta är kommunens vaktmästare i full gång med att laga de mål som vi rapporterat in som trasiga. 

En kvart av haveri
2023-09-09 15:04

Herrarna tog emot serietvåan Heleneholm i ett soldränkt och sommarvarmt Hjärup. Inledningsvis fick vi knappt låna bollen men det blev betydligt bättre och jämnare ju längre halvleken fortgick. Med 0-0 med oss in i omklädningsrummet fanns det hopp inför andra halvlek. 

 

Även andra halvlek var spelmässigt jämn - fram tills kvarten återstod. Då havererade allt på ett sätt som inte kan kallas godkänt. Heleneholm tar ledningen på ett lågt långskott som letade sig in i Hannes vänstra hörn. Förvisso kvitterade vi minuten senare då Raslan fann Kenny med ett mycket fint inlägg, och Kenny satte pannan till och bollen for otagbart in i krysset. Snyggt och bra!

 

Sedan! Fyra insläppta som alla är konsekvensen av ett undermåligt försvarsspel. Kvalstrecket kom med dagens resultat otäckt närmre och i nästa omgång väntar serieledande Croatia på bortaplan i Malmö. Hemma blev vi totalt överkörda av dem. Det gäller alltså både för spelare och ledare att stäppa upp minst en nivå inför den avslutning som nu står för dörren.

2023-09-07 12:59
 
2023-09-04 10:37
 
BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
UIF-TV
Nyheter från våra lag
Herrar, 22/09 19:04 
P2009, 19/09 15:43 
Herrar, 18/09 17:41 
P2009, 24/08 15:42 
F2016, 22/08 15:19 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS