Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Hjärups pizzeria tecknar avtal med Uppåkra IF
2022-12-02 08:47
Salam Resho - ägare till Hjärups pizzeria. Foto: Jonathan Lindblad

Uppåkra IF och Hjärups pizzeria har tecknat ett samarbetsavtal för 2023 kring marknadsmässiga frågor där vi båda kommer synas hos varandra. Hjärups pizzeria kommer på olika sätt synas på Uppåkravallen och på Uppåkra IF:s hemsida.

 

När du styr ditt besök till Hjärups pizzeria så skall du med fördel handla en riktigt god UIF-pizza. För varje såld sådan tickar fem kronor tillbaka till klubben. Lite då och då har våra ungdomslag sammankomster där man beställer pizza till klubbhuset. På den samlade notan erhålls då 10% och man anger en kod som lagen får innan man beställer.

 

Vi hoppas att många tar tillfället i akt och besöker Hjärups pizzeria. För att komma till deras meny så klickar du HÄR

 

 

Uppåkra IF tillsvidareanställer Ulf Mohlin Fagerström
2022-11-30 12:51

Det är med stor glädje vi nu kan meddela att vi har kommit överens med Ulf om en tillsvidareanställning som klubbchef i Uppåkra IF. Som ordförande är jag mycket glad över att klubben nu kan göra denna satsning. 

 

Hjärup med omnejd och Uppåkra IF växer och kommer över tid att fortsätta växa. I denna fortsatta utveckling är jag övertygad om att Ulf är rätt person på rätt plats. Med hans gedigna bakgrund och breda erfarenhet kommer Ulf ha en central roll i att vidareutveckla Uppåkra IF till en förening som engagerar alla medlemmar och övriga Hjärupsbor.

 

Anställningen innebär att Ulf kan fortsätta arbetet med att stärka Uppåkra IF:s organisation, utveckla marknadssidan, nätverka samt att driva sociala projekt i föreningens regi. Ulf kommer också fortsättningsvis stötta styrelsen genom samordning och koordination av olika utvecklingsprojekt samt finnas med som en viktig kugge i den dagliga verksamheten.

 

Johan Hedblom                                                                                                                                                  ordförande Uppåkra IF

Bingolotter till uppesittarkvällen med hemleverans
2022-11-29 10:00

Sitt inte lottlös! Givetvis skall du ha en bingolott till uppesittarkvällen den 23/12. Det fina är ju att lotterna dessutom levereras hem till er.

 

Ni swishar er beställning till 123 209 32 27 (UIF Försäljning). Ert namn ser vi i betalningen så ange INTE det i meddelandet. I meddelanderutan skriver ni istället er gatutadress och vad som avses, t ex "2 x enkel" eller "1 x dubbel" beroende på vad ni väljer att köpa. Vi levererar sedan lotterna hem till er.

 

Det går även bra att köpa lotter fysiskt på plats i klubbhuset. Även då via betalning med Swish eller kontant betalning.

 

Välkommen med er beställning!

Tack för ett otroligt engagemang!
2022-11-20 20:22

Efter månader av förberedelser är Uppåkra Cup 2022 nu avslutad. Under två helger har 150 lag från en mängd föreningar visat upp sina färdigheter på ett fantastiskt fint sätt.

 

På Uppåkra IF:s vägnar, och via den roll jag har, vill jag rikta ett varmt och innerligt tack:

  • Till gästande lag, deras spelare, föräldrar och ledare
  • Till våra utomordentligt duktiga föreningsdomare
  • Till våra samarbetspartners som skänkt väldigt fina priser till lotteriet
  • Till Uppåkraskolan för synnerligen gott samarbete i era fina lokaler
  • Till mina fantastiska kollegor i tävlings- och kioskorganisationen
  • Till våra egna ledare för det oerhört fina jobb ni lägger ner för barnen i Hjärup
  • Till alla spelare i Uppåkra IF - vilka små stjärnor ni är allihopa. Vi är stolta över er!

Ett EXTRA stort tack till ALLA engagerade föräldrar och andra som ställt upp på ett kioskpass, hjälpt till att städa och grilla. Det jobbet är så otroligt uppskattat och en absolut förutsättning för cupens genomförande. Utan ledare och föräldrar som ställer upp kan vi omöjligt genomföra en cup av den här omfattningen. 

 

Av alla fina föreningar som förgyllt vår cup med närvaro under våra sex speldagar så måste vi lyfta på hatten för Värpinge IF. Vi hinner knappt öppna upp cupanmälan förrän ni anmält alla era lag till spel. 

 

Nu pustar vi ut och när vi gjort det och haft lite ledighet över stundande jul och nyår så riktar vi blicken mot Uppåkra Cup 2023. Vi ses då!

 

TACK! Ta hand om er - ni är bäst!

 

Ulf Mohlin Fagerström

Klubbchef Uppåkra IF

Vinster Uppåkra Cup-lotteriet 18-20/11
2022-11-20 16:43

Vi gratulerar de som vunnit priser enligt nedan. Priserna kan hämtas ut från och med tisdag 22/11 på Uppåkra IF:s kansli, Parkallén 3, enligt överenskommelse. Vänligen ring 0736-394607 eller maila kansliet@uif.nu för att bestämma tid. Vinster som ej hämtas ut innan den 15/12 tillfaller lotteriet.

Övriga vinster i lotteriet var direktdragning och hämtades ut under helgen.

 

VINST SPONSRAD AV VINSTNUMMER
Hyrbil - en weekend Bilia Blå lott nr 75
Två biljetter Malmö Redhawks-Brynäs Malmö Redhawks Grön lott nr 200
Signerad matchtröja Chelsea (Zecira M) NocNoc Rosa lott nr 176
Hörlurar Urbanista Alstra Energi Blå lott nr 33
Halvårskort Gym STC Training Grön lott nr 169

 

Utöver dessa vinster är följande vinster som var direktdragning ej uthämtade:

 

Rosa lott nr 178 (korg från ICA Supermarket Bjärred)

Blå lott nr 85 (Brandfilt från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

2022-11-17 10:15
 
BLI MEDLEM
Uppåkra IF Facebook
UIF-TV
Nyheter från våra lag
Herrar, 04/12 14:03 
P2009, 03/12 23:14 
P2014, 29/11 21:32 
F2014/2015, 29/11 09:59 
F2009, 27/11 21:30 
 
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS