Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till UIF - P15

Välkommen till P2015!

 

Träningar

Träningarna är måndagar samt onsdagar 17.45-19.00 på Uppåkravallen under vårterminen 2024. 

Målvaktsträning sker när möjlighet finns. Så håll utkik efter extra kallelser.

Träningstiderna kan komma att ändras längre fram. Då kommer detta att kommuniceras ut via SportAdmin (se nedan).

 

Kallelser kommer inför varje träning och ska anmälas via Sportadmin inför varje tillfälle. Detta för att vi ska kunna erbjuda barnen den bästa möjliga träningen utifrån antal barn och tränare.

 

Tänk på att komma senast 5 minuter innan start, så att träningen kommer igång i tid. Benskydd är obligatoriskt att använda under hela träningspasset och ta alltid med vattenflaska med namn på.

 

Kläder

Under träning är klädstil självklart valfritt. Vi rekommenderar dock lager på lager så att barnen kan ta av sig när de blir för varma.

 

Under match är det föreningens färger som gäller. 

Matchtröja får barnen låna av oss, den lämnas ut inför matchtillfället och lämnas tillbaka efter avslutad match. Under vissa faser under året får ni behålla tröjan, men ansvarar då för att den är ren och hel. Har ert barn ingen tröja inför matchen så meddela oss tränare innan match.

Övriga matchkläder som ni själva står för är svarta shorts/långbyxor samt gröna strumpor.

 

Vill du sälja eller köpa begagnade kläder gå med i denna grupp på Facebook, där medlemmar från UIF kan efterlysa och sälja kläder.

 

Träningskläder såsom klubboverall, t-shirt, shorts och strumpor beställer ni via vår förreningssida hos Stadium: http://www.stadium.se/foreningar/2340597

 

Kommunikation (SportAdmin) 

- här sker all information kring laget, matcher, träningar osv.

 

Steg 1 (nya spelare och föräldrar)

För att kansliet ska kunna registrera ert barn i klubben, behöver vi att ni själva registrerar er via hemsidan; klicka här.

  • Fyll i alla kontaktuppgifter för barn och föräldrar (båda föräldrarna).

Därefter kommer ni via mejl bli bekräftade att ni är upplagda i systemet - och då ska ni ladda ner SportAdmin-appen samt betala in medlemsavgift. Vid eventuella frågor gällande registrering, medlemsavgift eller SportAdmin; mejla kansliet på kansliet@uif.nu 

 

Steg 2 (alla spelare och föräldrar)

Ladda ner appen SportAdmin till telefonen. All information från oss tränare kommer i appen; nyheter, utskick, matchkallelser mm

  1. Ladda ned appen SportAdmin:
  • SportAdmin för IOS: klicka här
  • SportAdmin för Android: klicka här
  1. Skriv in er e-postadress, den ni tidigare registrerat hos klubben. 
  2. Logga in och bekanta er med appen.
  3. Ha notiser på, så att ni inte missar något.

 

Vid eventuella frågor gällande registrering, medlemsavgift eller SportAdmin; mejla kansliet på kansliet@uif.nu 

 

Matcher

Vi spelar ett antal matcher under terminen och ni kommer att bli kallade via SportAdmin. 

 

Samtliga matchkallelser har ett anmälningsstopp, vänligen respektera dessa och tänk på att svara i tid på alla kallelser. Oavsett om ert barn kan delta eller inte ska ni svara på kallelsen.

 

 

Får ni förhinder meddela oss snarast möjlig genom att mejla oss på p15@uif.nu. Det är inte alltid vi ser om ni ändrar till ”kommer ej” i appen, så skicka alltid ett mejl vid matchspel.

 

Säsongen

Vårsäsongen är vanligtvis fram till midsommar och höstsäsongen fram till mitten av december. Information om sommar- och vinteruppehåll samt uppehåll under lov kommer via SportAdmin. 

 

Kiosken

Vårt lag kommer under säsongerna att ha ansvar för att bemanna kiosken ett antal gånger. Som medlem i föreningen och vårt lag så behöver ni ställa upp och bidra.

 

När mejl kommer ut från kioskansvarig så önskar vi att ni snarast möjligt skriver upp er på ett pass. Om ni inte skriver upp er, kommer ni att tilldelas en tid. Om denna tiden inte passar er så har ni ansvaret att finna en ersättare på egen hand.

 

Försäljning och lagkassa

Vårt lag önskar också bygga upp en lagkassa, så att vi kan erbjuda våra spelare något extra under högtider men också spara inför större roligare saker framöver, såsom exempelvis cuper, resor etc. Har ni möjlighet så uppskattas det att ni tar del av den försäljningen som UIF och vårt lag bedriver, och därmed bygger på vår lagkassa.

 

Värdegrund

Vi önskar att ni läser Vår Värdegrund! Här kan ni läsa om värderingar, förhållningssätt, beteendekoder.Som en del av föreningen är det viktigt att ni vet vad ni kan förvänta er, men också vad som förväntas av er och ert barn.

 

Övrigt

Skulle ni ha några frågor, tveka inte att komma fram till oss ledare efter träningen eller mejla oss på p15@uif.nu

 

Välkommen till P2015!

/Tränarna P15

Johan, Carl, Magnus, Malin, Marcus och Marcus

Äntligen är träningen på riktigt gräs igång!
2022-05-05 12:07
 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan