Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Arrangemang

Uppåkra IF arrangerar årligen en rad spännande arrangemang. Vi är också med som delarrangör i Skånefestivalen och Jakriborgs julmarknad.

 

JORDFÖRBÄTTRINGSMEDEL

Uppåkra IF gör både ryggen och gräsmattan glad. Beställning av jordförbättringsmedel kan beställas av Uppåkra IF som levererar till dörren. Du kan köpa barkmull, planteringsjord, kogödsel, täckbark och toppdress. 

 

TOALETT- och HUSHÅLLSPAPPER med leverans till dörren

Vid fyra tillfällen om året kan du få detta hemlevererat via våra ungdomslag. 

Du kan även köpa tvätt- och diskmedel vid samma tillfällen. 

Det går utmärkt att tecka årsabonnemang på detta med fyra leveranstillfällen. Då erhåller du dessutom rabatt.

 

LILLA VM

Varje åldersgrupp får en gång under sin ungdomstid i Uppåkra IF ansvaret för att arrangera denna internturnering då lagen döper sig till olika länder och sedan möts i "landskamper" med blandade åldrar i lagen. Grillen går på högvarv och stämningen brukar vara fantastisk.

 

SOMMARFOTBOLLEN

Fotbollsskola för ca 250 barn under sommarlovet. Tillika ett fantastiskt utbildningstillfälle för våra äldsta ungdomar då dom ikläder sig rollen som ledare för sina yngre kollegor. En fin och bra rekrytering gällande framtida ledare.

 

UPPÅKRA BILIA CUP

I samarbete med Bilia Jägersro i Malmö arrangerar vi en fotbollscup för de allra yngsta.

Under cupen, som spelas i augusti, fylls Uppåkravallen av förväntansfulla småttingar som spelar på lite plan med sarg, ivrigt påhejade av föräldrar, syskon och släktingar.

 

FOTBOLLENS DAG

Dagen då Uppåkravallen samlar alla lag för olika och roliga aktiviteter, inte bara spelare utan även syskon, föräldrar och våra samarbetspartners.

 

SKÅNEFESTIVALEN JAKRIBORG

Arrangeras årligen under en helg på Jakriborg med varierat innehåll. Ett samarrangemang med Jakri AB och Staffanstorps kommun.

 

UPPÅKRA CUP

Spelas årligen i Uppåkrahallen under fre-sön v. 45-46 i november. 

 

JULGRANSFÖRSÄLJNING

Din julgran kan du under december månad köpa direkt av Uppåkra IF på Uppåkravallen.

 

JULMARKNAD JAKRIBORG

Under två helger i december pågår Jakriborgs julmarknad. Här finns vi på plats i egen bod där du kan värma dig med god mat och dryck.

 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan