Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till UIF - F14/15

Vi är ett gäng härliga tjejer födda 2014 & 2015 som gillar att spela fotboll och ha kul tillsammans. På våra träningar fokuserar vi på att blanda fotbollsträning med lek för att bli bekväma med sporten och laget.

 

Hösten är på intågande och med det innebär att en ny säsong i knattespelen drar igång. Matcherna spelas vid 4 tillfällen, 2 matcher per omgång, för att få mer detaljerad info såsom dag, plats och tid kika i vår kalender.


Det nya för säsongen är att vi nu startar att träna två gånger i veckan, tisdagar och torsdagar med start torsdagen den 18/8 klockan 18-19.

 

Vi har alltid plats för nya lagkamrater som vill komma och prova på fotboll. Om ni vill komma i kontakt med oss gör ni det enklast via ledarna eller via f1415@uif.nu

 

Välkommen till oss!

 
Knattespel 18/6 + Avslutning av säsongen
2022-06-18 17:43
Några axplock från dagen ❤️

Vilken härlig solig dag att få spela fotboll på och vilket fantastiskt gäng tjejer vi har. 

 

Tjejerna kämpade på i första matchen mot Veberöd, trots det väldigt varma vädret och inte så många avbytare. Det blev en lång paus på 2,5 h, där god frukt och tårta serverades till tonerna av musik. Andra matchen som spelades mot Lödde, fick tjejerna lite mer struktur på spelet och där det slutade med några fina mål. 

 

Vi tränare vill tacka för en fantastisk säsong och vi ser fram emot att spela knattespelen igen till hösten. 

Vi vill även passa på att informera att träningstillfällena till hösten kommer ligga på tisdagar och torsdagar kl 18-19, med start torsdagen 18/8. 

 

Ha nu en fantastisk sommar, så ses vi på vallen i Augusti. 

 

Glad sommar

Ida, Joana, Malin, Smilla och Petronella ☀️

Matcher 5/6
2022-06-05 13:27

Vilken sommardag vi fick i Södra Sandby!
Första matchen var varm och svettig och det märktes att vi inte är vana vid att spela i sommarvärme. Men inför sista matchen mot Värpinge var tjejerna acklimatiserade och gav järnet. Vi såg hur de sprang upp direkt när motståndarmålvakten släppte bollen, sköt upp mot mål och sprang och mötte samtidigt som de sprang hem och försökte hjälpa målvakten. Samt att de pratar med varandra ute på plan och kanske börjar bli trygga med sitt lag, vilket är minst lika viktigt ❤️

Nästa helg kör vi träning som vanligt och sedan avslutar vi säsongen den 18/6 i Lödde. 

Vilken fantastisk knatte-spels premiär
2022-04-30 18:22

Vilken härlig premiär det blev idag och vilket fantastiskt härligt gäng. Väldigt kul att får vara med och se hur alla kämpar på tillsammans som ett lag. 
Framför allt var det underbart att se vilken glädje alla barn utstrålade. 

 

Glad Valborg ☀️/ Ida, Joana och Malin, och såklart Petronella och Smilla 

 

PS. Imorgon 1/5 kör vi på träning som vanligt. 

Kioskpass 14 Maj
2022-04-20 12:00

Hej Hej!

Då alla inte fyllde i schemat som skickades ut via mail har vi slumpat in namnen i schemat. Om ni behöver byta pass så bara ta kontakt med de föräldrar ni vill byta med.  Kravet från föreningen är två föräldrar per pass (barn tillåts ej i kiosken).  

 

Länk till dokumentet hittar ni härhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1mYeF3kKPKTPwNwCqvSGnXDZWRUNIXOtn9WdJqFfQBBo/edit

 

Allt gott,

Ledarna F14/15

Hållbarhets tips
2022-02-09 10:35

Uppåkra IF har startat en ny sida på Facebook som vänder sig till försäljning av begagnade UIF-relaterade artiklar, såsom begagnade fotbollsskor, träningsoveraller, väskor etc. 

 

Detta är ett fantastiskt intiativ av klubben anser vi, då detta bidrar till mer hållbar utveckling. 

 

Kanske att ni har urvuxna UIF kläder som kan hitta ett nytt hem, eller letar efter större fotbollsskor, då är detta sidan för er.

 

Sidan hittar ni här: Uppåkra IF köp, byt & sälj

 

Mvh Ledarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 01/07 09:04 
Hem, 23/06 22:16 
Hem, 20/06 11:29 
 
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS