Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Välkomna till UIF - F10/11

Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2010 och 2011 som tränar, spelar matcher och har kul tillsammans.

 

Nya spelare är varmt välkomna! Hör av er till f1011@uif.nu eller till någon av oss ledare om ni vill veta mer eller har frågor. Våra uppgifter finns under fliken KONTAKT.

 

Vi tränar tisdagar kl 17.30-19.00 och torsdagar kl 18.30-20.00 på Uppåkravallen. Se KALENDER för eventuella avvikelser.

 

Vi ses på vallen,

Johan, Marcus och Christian

Sommaravslutning
2023-06-26 21:37

Tack alla spelare och föräldrar för en trevlig sommaravslutning! Efter flera veckor utan regn skulle det såklart komma just under vår avslutning, men det löste sig bra ändå. Efter grill, fika och prestigefylld föräldramatch kan vi nu fira sommarlov och se tillbaka på en härlig fotbollsvår där våra tjejer utvecklats väldigt mycket. Vi startar upp igen i slutet på juli (kalendern är uppdaterad) för att vara förberedda på Eskilscupen den 3-6 augusti.

 

Njut av sommaren,

Johan, Marcus och Christian

Trelleborg cup och övernattning klubbhuset
2022-10-24 12:09

Vilken fantastisk dag och kväll/natt vi fick tillsammans!

Vi började tidigt i Trelleborg och spelade tre matcher på förmiddagen. För många var det första gången att spela 9-manna fotboll med offside, stor plan och allt vad det innebär. Men som vi spelade! Tre riktigt bra matcher där vi faktiskt inte släppte in ett enda mål! Vi minns särskilt Marams två straffräddningar i sista matchen! Och Olivia H:s kanonskott i sista sekunden!

Under eftermiddagen fortsatte det fina spelet, då vi spelade på stor 7-mannaplan. Återigen, fin fotboll med framför allt ett fantastiskt passningsspel. Vi ser nu att det vi tränat mycket på i höst ger resultat. Vi måste lyfta Noomis målvaktsspel, i framför allt den andra matchen. Otroliga räddningar. Under eftermiddagens matcher släppte vi in endast ett mål, vi gjorde betydligt fler.

Efter en snabb dusch hemmavid så fortsatte vi i klubbstugan. Här bjöds på pizza, chips och godis till hungriga tjejer...och tränare.

Under kvällen hade vi lite Kahoot-frågesport, mycket uppskattat och roligt.

Sen fortsatte kvällen/natten med mycket skratt och en härlig gemenskap tills alla till slut.....somnade.

En toppendag!

//Johan, Christian och Marcus

Cup i Linero
2022-06-18 23:06

Vilken härlig dag vi hade tillsammans i Lund! Ett lyckat arrangemang från Linero som bjöd in oss och de andra lagen till en cup som avslutning på vårsäsongen. Det blev många bra och jämna matcher mot tufft motstånd. Bra kämpat i värmen och tack alla föräldrar för stödet.  

Info ang träningstider
2022-05-09 11:00

Hej alla!

 

Från och med denna vecka förlänger vi träningstiden med en kvart och nya träningstider blir därför 17.45-19.15 på tisdagar och torsdagar. Som planeringen ligger nu kommer vi vara på Skånebyns gräs på tisdagar och på konstgräset närmst klubbhuset på torsdagar. 

 

För info så kommer vi ha en representant från Skåneboll med på några av träningarna under maj. Det är en del av ett samarbete mellan Skåneboll och UIF för att ta fram en gemensam spelarutbildningsplan i föreningen. Vi har haft liknande besök ett par tillfällen tidigare vilket har gett oss ledare bra feedback och tips, samt att tjejerna tyckt det varit kul med en "ny röst" på träningen. Det är den i UIF välkände Kristos Tsilkos som kommer stötta oss i detta arbete.

 

Ha en fin vecka!

/Tränarna

Träningsmatcher
2022-02-21 19:37

Hej alla!

 

Vi har till tjejernas glädje lyckats boka in lite träningsmatcher under mars månad (kalendern är uppdaterad): 

 

Lör 12/3 F2010 Klågerups GIF, Uppåkravallen

Sön 13/3 F2011 GIF Nike, Lomma IP

 

Lör 19/3 F2010 Backarnas FF, Uppåkravallen

Sön 20/3 F2011 FC Staffanstorp, Uppåkravallen

 

Sön 27/3 F2010/2011 Oxie SK, Oxievångs IP (2 blandade lag)

 

Kallelser till första helgen kommer snart.

 

Detta år är det F2011s tur att spela Lunds BKs 7-manna kickoff som spelas sön den 3/4. Vi återkommer med tider och spelschema när allt är spikat.

 

Glöm inte heller att anmäla er till vårt föräldramöte tis den 8/3. Det var ju ett tag sedan vi alla träffades och ni har säkert många frågor till oss ledare.

 

/Tränarna

 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan