Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till F2016
 
Första matchen på femmannaplan
2023-08-22 16:00

Mycket fotboll denna helgen. I söndags spelade vi vår första match på femmannaplan. Vi spelar Knattespelen i höst som IF Lödde arrangerar. Första sammandraget spelades i Veberöd och vi mötte Hörby FF samt Veberöds AIF. 

Bilia Cup
2023-08-22 15:19

I lördags spelade vi Bilia Cup på Uppåkravallen.  Det är

en turnering med sarg där lagen spelar 3 mot 3. Vi ställde upp med tre lag som alla spelade vardera tre matcher. Solen sken och vi hade alla en härlig kämparglöd både på och utanför planen. Bra jobbat!! 


/Ledarna 

Sommaravslutning
2023-06-11 21:11

Hej! 

Idag har vi haft en härlig sommaravslutning tillsammans. Vi tränade först tillsammans med Kristos som gav oss tips på olika övningar vi kan göra - kul och lite klurigt. 

Som avslutning drog vi dragkamp - ledare mot spelare där tjejerna gick segrare ur båda kamperna - bra jobbat! 💪🏻Efter det hade vi lek med inslag av vattenkrig och med glass, saft och diplom som avslut. 

Vi vill passa på att tacka alla spelare och föräldrar för en jätterolig vår och önskar er ett skönt sommarlov. Vi tränar igen 13/8 kl. 10.00. Hoppas vi ses då! 

/Ledarna ☀️ 

Match mot FC Staffanstorp
2023-06-11 21:03

Hej! 

Förra lördagen åkte vi till Staffanstorp med två lag för att möte deras tjejer födda 2016. Det var en varm och solig dag. Det var ett tag sedan vi spelade match och det var riktigt kul att se hur mycket alla hade utvecklats under våren.

Heja UIF 💚 

Avslutning vår och start höst
2023-06-08 14:30

Hej

Sista dagen för F2016 träning är den 11/6, sedan startar vi upp igen den 13/8 kl 10-11, helgen efter detta är det Bilia Cup som vi är med och spelar. 

Träningarna efter detta löper sedan på Söndagar kl 10-11 som vanligt tills vi går in i hall senare under hösten. 

 

Glad sommar önskar Ledarna. 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan