Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Information

Här har vi samlat nyttig allmän information:

Kommunikation
Vi sköter all viktig kommunikation via Sportadmin. Enklaste sättet att anmäla sig till våra aktiviteter är genom att använda Sportadmins medlemsapp. Appen finns för både iOS och Android. Notera att alla kallelser har en sista anmälningstid. Vi är tacksamma om ni svarar så fort ni kan då det underlättar vår planering. Att lämna återbud är bättre än att inte svara.

Då lagsidan är central för vår kommunikation vill vi gärna att epost och mobilnummer är uppdaterade i era profiler.

Epost till tränarna är: f1011@uif.nu. Telefonnumer finns under fliken KONTAKT.


Kalendern
Kalendern på lagsidan uppdateras löpande med matcher, träningar och andra aktiviteter. Det är smart att koppla F10/11-kalendern till sin egen kalender så att man automatiskt blir uppdaterad när vi lägger in nya aktiviteter.

Detta kan göras i appen via MENY->Kalender->Klicka på kalendersymbolen uppe til höger.

Medlemsavgift
Medlemsavgiften betalas varje år senast 31 mars. Avgiften för 2021 är 1100 kr/barn och gäller för hela året. Börjar man efter halvårsskiftet betalar man halv medlemsavgift.

Medlemsavgift måste vara betald för att få vara med och spela match. Gruppförsäkring ingår i avgiften. Försäkringen gäller även under transport till och från träning och match.

Registrering
Alla spelare som deltar i seriespel måste vara registrerade. Registreringsblankett hittar ni här. Skriv ut blanketten och fyll i Samtliga fält utom "föreningsnummer" och "föreningens underskrift". Kom ihåg att kryssa i "fotbollsspelare" OCH "futsalspelare". (Det senare betyder inomhusfotboll)
Lämna den ifyllda lappen till Anna för vidare leverans till kansliet.

Kläder
Klubben har samarbete med Intersport Stora Bernstorp. Gå till skoavdelningen och säg att du kommer från Uppåkra IF så kommer de att hjälpa er. De har olika storlekar att prova. Priser och utbud finns beskrivet här.

Tänk på att det är smart med namn på träningsoverallerna!

Matchtröja lånar klubben ut, men man står själv för svarta shorts och gröna strumpor. Shorts och strumpor från Intersports träningspaket är perfekt.


Träning
Träningstiderna ändras under året beroende på om vi tränar inomhus eller utomhus. Aktuella träningstider framgår av kalendern. Benskydd är obligatoriskt på träning och match.


Smycken
När man spelar fotboll är det olämpligt med smycken eftersom smycken kan haka fast i andra spelare och därmed orsaka skador. Därför är det enligt reglerna inte tillåtet att bära någon slags smycken, inte ens örhängen, i samband med matchspel. Vi använder av samma anledning inte heller smycken under träning. OBS att detta också gäller hårspännen. Använd istället snoddar eller hårband.


Ordningsregler
Fotboll är ett lagspel, och ett lags styrka bygger på lagsammanhållning och lagarbete. Det är därför viktigt att lära sig grunderna för lagsamvaro redan från början. Man får inte vara stygg eller negativ mot kamraterna. Om någon gör fel, så ska man uppmuntra, inte påpeka felen.

Tänk på att föräldrar också är representanter för UIF. Generellt gäller att vi hejar på våra egna, och aldrig visar negativ attityd mot domare eller motståndare, oavsett vad som händer, och oavsett hur andra uppför sig. I Skåne gäller så kallad "Nolltolerans" , vilket innebär att alla former av svordomar och kraftuttryck, liksom förnedrande uttryck eller gester leder till omedelbar avvisning från arenan (gäller givetvis spelare och tränare också).
Tänk också på att det är tränarna (inte föräldrar) som instruerar spelarna och bestämmer vad som gäller under match och träning (t ex vem som spelar var och hur).


Föräldragrupp
Föräldragruppen är viktig genom att den avlastar tränarna.

Föräldragruppen ansvarar för följande uppgifter:
- kioskschema
- matchvärdar
- administrera försäljning, etc

Ansvarig för föräldragruppen 2022 är Anna Jahnsén och Jessica Eberhagen.

 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS