Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Välkommen till UIF - P14
2022-01-20 12:00

Vi är ett glatt gäng pojkar födda 2014 som tränar, spelar fotboll och har kul ihop.

 

Håll koll i KALENDER för träningar, aktiviteter, matcher etc.

 

Maila gärna vid frågor, p14@uif.nu

 

------------------------------------------------

 

Hej alla föräldrar och spelare,

 

P14 har nu flyttat över till SportAdmin och vår nya lagsida på UIFs hemsida. Inte så mycket innehåll ännu, men det kommer såklart att fylla på.

 

Om ni inte redan har laddad ner SportAdmin medlemsappen, så gör det, och använd den mail ni tidigare har registrerat era barn under. Med fördel målsmans mail ifall ni har flera barn i föreningen eller på SportAdmin genom andra föreningar.

 

När ni har loggat in, så gå direkt till inställningar och kolla och eventuellt uppdatera om inte alla personliga informationer är ifyllda för era barn. Adress är tydligen obligatoriskt på SportAdmin och det var det inte på laget.se. Alla obligatoriska fält behöver vara ifyllda för att vi digitalt kan bekräfta barnens medlemskap.

 

Om era barn inte längre är aktiva och ni önskar att tas bort från listan med mailutskick med mera så skriv gärna till p14@uif.nu så fixar vi detta. Då slipper ni också motta påminnelse om betalning av medlemsavgift i mars.

 

Mvh

Ledarna

 
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS