Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Sammanfattning försäsong
2024-04-08 15:46
Bilder från träningsläger på hemmaplan 6-7/4

Vilket härligt sätt att avsluta försäongen och förbereda oss för säsongspremiären! 

 

Efter flera månaders tragglande i grått, svenskt höst- och vinterväder valde våren att avisera sin ankomst samtidigt som vi skulle sätta de sista pusselbitarna i vårt uppbyggande av en slagkraftig Dam-trupp.

 

Det kämpades på riktigt bra i gymmet. Vi var väldigt uppmärksamma och involverade i spelarmötet. Vi hade jättefin stämning på OLearys och det uppvisades en del oanade talanger på bowlingen. Men framför allt gjorde vi en riktigt bra prestation på matchen mot Stattena på söndagen och vi tog hem en riktigt välförtjänt seger. med 3-1.

 

Om vårt  försvarsspel har sett stabilt ut under alla försäsongens matcher (med undantag för några få aktioner under matchen mot Klågerup), har vi tidigare inte fått utdelning för våra anfallsförsök. Det syns på vårt spel att vi har mycket possession-övningar på träningarna för vi kombinerar oss fram riktigt bra genom mittfältet och spelar en trevlig och åskådarvänlig fotboll. Mot Stattena la vi till dimensionen att komma lite närmare mål med tillräckliga många spelare för att öka sannolikheten för att göra mål. 

Att våra mål kom genom att 1. Elvis höll sig påpassligt framme på en retur på ribbskott från Moa Z, 2. Julia avslutade efter väggspel med  Elvis. 3. en högt pressande Edith styrde in ett uppspel från målvakten.

Stattenas kontring kom på en kontring.

Det blev onödigt spännande, men prestationsmässigt sa vi tränare till varandra att vi spelade precis den fotboll vi tränar på och som vi vill spela, vilket är det viktigaste i det här projektet.

 

Det är fantastiskt att jobba ihop eftersom gruppen blir starkare för varje vecka och vi gör varandra till bättre fotbollsspelare på varje träning. Det ska bli oerhört spännande att se om vi kan nå de mål vi formulerade tillsammans:

1, Ha kul!

2. Bli ett bollförande lag

3. Ha en vilja att vinna matcher

4. Bli en starkare grupp

 

Under helgen utsägs också ett spelarråd bestående av Elvis, Bella och Malva.


Nyhetsarkiv
Sur förlust 2024-04-14 22:24
Träningstid2024-01-24 18:33
2023-11-17 12:22
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan