Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

10-1 efter händelserik första halvlek!
2022-05-14 23:21

Fredagens match slutade med övertygande seger efter 7-0 i paus.

Vi har en bra matchinledning, rätt påkopplade och tålamod i speluppbyggnad från första sekund. Första målchanserna redan efter 4 minuter, mycket nära efter bra inlägg från högerkanten och kort därefter ett 2 mot 1 läge där Filip kommer fri men målvakten räddar.

Dock gör vi 1-0 några minuter senare när Sam knoppar in en hörna från Pascals mycket känsliga vänsterfot. Vi behåller trycket och kombinerar oss igenom flera gånger innan vi gör 2-0 efter knappa kvarten spelad. Filip får 2 chanser från "assistytan" och serverar Emil ett perfekt inspel som han avslutar rejält. Lund United har lite boll på mittplan men tillåts inte skapa några direkta farligheter. Efter 2-0 målet följer en lite lugnare period, vi skapar några läge och blir avvinkade ett antal gånger när vi är på väg igenom, några tveksamma men de flesta säkert rätt. Vi får vänta till dryga halvtimmen spelad innan trean sitter men den var värd att vänta på. Pascal hinner före och vinner boll högt, sätter in en riktigt bra boll som Loth nickar snett bakåt till Filip som smäller upp den i taket. Väldigt snyggt fotbollsmål! Det händer mycket sista 10, 4-0 efter att Casper tagit sig in i den "berömda assistytan" och hittar Emil snett bakåt som sätter upp den i första krysset.

5-0 kommer på en typ av omställning där vi löper rätt och det är åter Pascal som sätter inspelet "på bladet" till Loth som i fart bara sätter till foten. Fotbollsgodis! 6-0 genom Emil som gör sitt 3:e mål för dagen med ett klassavslut efter bra samarbete mellan anfallarna. Vi hinner också med 7-0 innan halvtidsvilan när Loth gör sitt andra mål, också det efter bra samarbete med anfallskollegan Emil.

Bra start även i andra och vi gör 8-0 i den 54:e min efter bra anfallspel där Elias startar anfallet och några passningar senare också är den som avslutar det. 9-0 kommer i den 69:e och återigen är det Emil som är målskytt och bra assisterad av Loth.

Vi har hela tiden ambitionen att hålla nollan men båda lagen får varsin straff sista 10 och gör mål på den, så slutresultatet skrivs till 10-1 efter att Oliver avslutat kavalkaden.

Summering: Naturligtvis mycket som är bra idag, det som glädjer mest är: