Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till UIF - F10/11

Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2010 och 2011 som tränar, spelar matcher och har kul tillsammans.

 

Nya spelare är varmt välkomna! Hör av er till f1011@uif.nu eller till någon av oss ledare om ni vill veta mer eller har frågor. Våra uppgifter finns under fliken KONTAKT.

 

Vi tränar tisdagar och torsdagar 17.45 - 19.00 på Uppåkravallen. Se KALENDER för eventuella avvikelser.

 

Vi ses på vallen,

Johan, Marcus och Christian

Info ang träningstider
2022-05-09 11:00

Hej alla!

 

Från och med denna vecka förlänger vi träningstiden med en kvart och nya träningstider blir därför 17.45-19.15 på tisdagar och torsdagar. Som planeringen ligger nu kommer vi vara på Skånebyns gräs på tisdagar och på konstgräset närmst klubbhuset på torsdagar. 

 

För info så kommer vi ha en representant från Skåneboll med på några av träningarna under maj. Det är en del av ett samarbete mellan Skåneboll och UIF för att ta fram en gemensam spelarutbildningsplan i föreningen. Vi har haft liknande besök ett par tillfällen tidigare vilket har gett oss ledare bra feedback och tips, samt att tjejerna tyckt det varit kul med en "ny röst" på träningen. Det är den i UIF välkände Kristos Tsilkos som kommer stötta oss i detta arbete.

 

Ha en fin vecka!

/Tränarna

Träningsmatcher
2022-02-21 19:37

Hej alla!

 

Vi har till tjejernas glädje lyckats boka in lite träningsmatcher under mars månad (kalendern är uppdaterad): 

 

Lör 12/3 F2010 Klågerups GIF, Uppåkravallen

Sön 13/3 F2011 GIF Nike, Lomma IP

 

Lör 19/3 F2010 Backarnas FF, Uppåkravallen

Sön 20/3 F2011 FC Staffanstorp, Uppåkravallen

 

Sön 27/3 F2010/2011 Oxie SK, Oxievångs IP (2 blandade lag)

 

Kallelser till första helgen kommer snart.

 

Detta år är det F2011s tur att spela Lunds BKs 7-manna kickoff som spelas sön den 3/4. Vi återkommer med tider och spelschema när allt är spikat.

 

Glöm inte heller att anmäla er till vårt föräldramöte tis den 8/3. Det var ju ett tag sedan vi alla träffades och ni har säkert många frågor till oss ledare.

 

/Tränarna

Info
2022-01-12 13:35

Hej!

Tisdag den 18/1 drar träningen gång igen! Vi hoppas på att alla är sugna på att komma igång igen. Vi kommer sedan träna tisdag 25/1. Vecka 5 drar vi igång med två träningar/veckan precis som tidigare.

Vi har även bytt digital plattform, vi kommer nu att använda SportAdmin. För att enkelt komma åt vår sida och information - ladda ner appen SportAdmin MedlemsApp. Ett par saker att tänka på:

  1. De föräldrar som hade en e-postadress kopplade till sina barn i Laget.se är automatiskt övertankade till SportAdmin och behöver inte göra någonting förutom att ladda ner appen (SportAdmin MedlemsApp)och logga in med samma e-post (viktigt) som tidigare.
  2. Man loggar som förälder in i medlemsappen (SportAdmin MedlemsApp) via just den e-post man har kopplad till sina/sitt barn. Detta gör man första gången med en engångskod. Sedan skall man INTE logga ut. Man förblir inloggad i appen tills man aktivt väljer ”logga ut”. Nästa gång måste man då ånyo logga in med e-post och engångskod. Så rådet är att bara stänga appen och INTE trycka på logga ut.

Om det inte skulle fungera så hör av er!
Med vänlig hälsning,
Tränarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS