Aktivitetsinfo: Dags för seriematch igen! Vi samlas vid omklädningsrummen och byter om tillsammans innan match /Tränarna
Snöplig förlust
2022-10-02 22:20
Så här taggade såg vi ut före match!

Det är verkligen dubbla känslor efter matchen mot Torn.

Å ena sidan såklart trist att släppa in ett mål med bara minuter kvar och förlora, men å andra sidan stolt och glad över spelet vi presterade.

Innan match pratade vi om att vara trygga med boll och hitta ytorna på kanterna. Precis så inledde vi och skapade bra chanser och får med oss 2-0 i första perioden. Torn hade bollen mer och några bra lägen, men en storspelande Viggo stod emot (något han gjorde hela matchen!)

I andra perioden tog Torn över spelet och höll bollen fint inom laget. Vi fick jaga och slog ifrån oss lite mer än i första. Torn fick in en reducering men vi kände att vi kunde bättre.

I sista perioden gick vi ut starkt. Vi höll boll och ”sågade oss igenom” deras mittfält vid ett flertal tillfällen. Precis som vi pratat om på träningar, vågade mittfältet börja om när vi inte såg lägen framåt och vi hade också ett antal kantbyten som var riktigt fina! Vi höll fint i 20 minuter men sedan kom två tillfälligheter och helt plötsligt stod det 2-3.

Vi pressade på för en kvittering men tyvärr ville inte bollen in.

Vi får tar med oss att vi vågade hålla boll (trots bra motstånd), fin rörelse och som vanligt ett sylvasst omställningsspel.