Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
- klubben för alla

Välkommen till P08!

 

Detta är UIF P08s egna lagsida. Här hittar du som spelare/förälder information om träningar, matcher, anteckningar från föräldramöten mm. Vi uppdaterar även med bilder och nyheter som rör laget.

 

För dig som är här inne och är sugen på att börja med spela med oss, så är det bara att kontakta någon av oss tränare, kontaktuppgifter hittar du här, eller komma ned på en träning på måndagar eller onsdagar. Vi ser gärna att nya spelare börjar, så välkommen!

Nytt år och lite kort info
2022-01-12 08:41

Hej föräldrar,

Nytt år och nu kickar vi igång träningarna igen. Första träningen är 17:e januari. Vi har en diskussion med P09 och som det ser ut har vi egna träningar på måndagar och gemensamma träningar med P09 på onsdagar. Vi tränar som vanligt 17.30-19.00. 

Kollar även på intressanta cuper, men får där avvakta utvecklingen av pandemin då flera cuper under vintern/våren redan ställts in. 

Mvh tränarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS