Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till UIF - P09

Välkomna till UIF P2009s lagsida. Här hittar du som spelare/förälder information om träningar, matcher, mm. Vi uppdaterar även med bilder och nyheter som rör laget.

 

För dig som är här inne och är sugen på att börja med spela med oss, så är det bara att kontakta någon av oss tränare, kontaktuppgifter hittar du här, eller komma ned på en träning på måndagar eller onsdagar. Forza UIF!

 
Fotografering den 20/9
2023-09-19 15:43

Uppåkra IF startar E-sportverksamhet tillsammans med Malmö FF.  Vi är en av dem utvalda föreningarna som får möjligheten att ta del av en digital utbildning som  kommer att hållas både hos oss och på Eleda Stadion. Pilotprojektet drar igång den 1/10 och avslutas den 22/12. Vi kommer att kunna skicka en spelare från vårt lag. Om du är intresserad av detta spännande projekt så kontakta Magnus (0708-183935) snarast. Ytterligare information kommer under träningen den 20/9.

 

Onsdagen den 20/9 samlas vi redan kl 18,00 för fotografering. Vi kommer att ta både lagfoto och- för dem som vill- även individuella bilder. Fotograferingen följs av vanlig träning kl 19,00-20,30. Lämpligt att ta med lite mellanmål. Rena och fina kläder när Robban tar bilderna, gröna strumpor, svarta shorts och den nya,  fina matchtröjan. OBS! Medtag andra kläder att träna i- vi tränar INTE i matchtröjan.

 

Nu till helgen  startar konfirmationsträffarna för en del av våra spelare- samling till lördagens match direkt efter att konfaträffen är slut, ca 15,15 på Vallen. ( Glöm inte att förbereda med lunch/mellanmål)

 

Förutom bortamatch så kommer vi även att genomföra vår vanliga lagaktivitet nu på söndag. 

 

Pappersutdelningen flyttas fram till den 30/9 kl 10,00-12,00. Vi hoppas att vi får ihop både kiosktjänst och distributionen av sålda pappersbalar den dagen.

 

Vi hoppas att så många som möjligt väljer att deltaga på kostrådgivningen den 16/10. Matsalen på Uppåkraskolan är bokad. Spelarna deltar utan kostnad och vi välkomnar nu även föräldrar till detta event.  Vi har valt att ta ut en liten avgift för vuxna(går direkt till lagkassan) - 75 kr- som ni swishar till Magnus (0708-183935). Föredragshållaren, idrottsnutrionist Peter Stenberg,  har en gedigen kunskap i ämnet och har bl a arbetat med elitidrottare sedan 2007. Detta är superintressant både för vuxna och ungdomar. Vi ses väl? Tänk på att, för att föreläsningen ska ge långsiktig inspiration,  så är det bra om någon förälder är med. 

 

 

 

 

Aldrig Ensam- the show
2023-08-24 15:42
-välbesökt föreläsning

Uppåkra IF och Aldrig Ensam har sen en tid tillbaka inlett ett - oerhört- viktig samarbete. Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att - t ex via samarbete med UIF- sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas- antingen själv eller som anhörig. Mottot för AE är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

 

Under onsdagskvällen fylldes klubblokalen av princip alla spelarna och ledarna inom p09  för en  föreläsning. Sebastian Nilsson, karismatisk förgrundsperson och inspirerande  talare förmedlade det viktiga budskapet på ett berörande och intressant sätt. Vi på AE har i tio år arbetat för en bättre psykisk hälsa och bl a minska antalet självmord. Den psykiska ohälsan är vår tids största folkhälsosjukdom, säger Sebbe som till vardags arbetar som projektledare för organisationen.

 

Klubbchef Ulf Mohlin Fagerström utvecklar, detta är troligtvis ett av de viktigaste samarbete som föreningen har ingått, kanske rent av det allra viktigaste. Vidare säger Ulf, samarbetet med AE ligger helt i linje med vårt värdegrundsarbete och känns absolut självklart. 

 

 

Läs mer på aldrigensam.com

 

 

Två starka lag.
2023-06-18 18:54

Vi summerar en fotbolls- intensiv helg och konstaterar att våra grabbar och det vi byggt upp tillsammans står sig väldigt, väldigt bra när vi mäter oss med andra föreningar. 

Jämna tuffa och välspelade matcher. Tillsammans spelade UIF killarna 11 matcher, där vi gick vinnande ur hela 8 st. Resultatraden 8 - 1- 2 innebar och vi placerade oss tvåa med ena och femma med andra laget. Väldigt imponerade!!

 

Stort tack till alla våra duktiga lirare - tack också till våra två inlånade killar Oliver Adlerberth från p10 och Malte  Lind från BK Höllviken. 

 

Framåt UPPÅKRA!💚🖤
2023-06-18 13:10
- killarna lirar inför bästa bortaföljet.

Den avslutande dagen i Sölvesborgcupen bjuder på placeringsmatcher. 

Killarna presterar på absolut topp nivå. På planen är vi stenhårt arbetande med fokus på att göra varandra och laget bättre- utanför dem vita linjerna hänger vi tillsammans. Den lokala ICA butiken är väl värd ett besök varje kväll!🍬🍫🍭🍪

 

Bägge lagen kvalificerade sig under lördagen för A - slutspel och idag får vi se hur långt vi når i konkurrens med dem  andra föreningarna. 

 

 

 

 

Fördel Uppåkra IF.
2023-06-17 13:01
Måljubel ⚽️⚽️

Andra dagen av cupen har börjat med nya fina prestationer, och nya poäng till grabbarna från Hjärup. 

Bägge lagen  vinner sin grupp om man lyckas gå vinnande ur den tredje och sista gruppspelsmatchen. 

Superkul för killarna med det stora följet som är på plats och stöttar och hejar fram spelarna. 

Slutspelet börjar redan ikväll. 

💚🖤

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 19/09 09:56 
Hem, 13/09 14:00 
Hem, 09/09 15:04 
Hem, 07/09 12:59 
Hem, 04/09 10:37 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS