Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
- klubben för alla

Välkomna till UIF P2009s lagsida. Här hittar du som spelare/förälder information om träningar, matcher, mm. Vi uppdaterar även med bilder och nyheter som rör laget.

 

För dig som är här inne och är sugen på att börja med spela med oss, så är det bara att kontakta någon av oss tränare, kontaktuppgifter hittar du här, eller komma ned på en träning på måndagar eller onsdagar. Forza UIF!

 
Längre inomhusträningar på fredagar!!
2022-01-19 09:52

 

Som vi meddelat innan så är dessvärre  alla inomhuscuper inställda.

 

Just nu pågår Vinterserien,  där vi ställer upp med ett lag. Vi är garanterade ytterligare minst tre matcher.  Två i gruppspelet samt minst en ( helst fler, såklart) i slutspelet.

 

För att ytterligare kunna erbjuda spel så letar vi just nu efter motståndare till träningsmatcher under perioden januari till början på april. Vi återkommer så fort spelplats/tid och motstånd är bokat.

 

 

Den 26:e mars kommer vi att ställa upp med två lag i Linero IF Trophy.

 

Fredagsträningarna inomhus är väldigt populära, nu kan vi glädjande meddela att vi valt att förlänga träningstiden med 30 min- alltså tränar vi varje fredag t. o.m den 18/2 i Uppåkrahallen mellan kl 18,00 och 19,30.

 

Träningar UTE

Mån/onsd 17,30-19,00

Träning INNE

Fred 18,00-19,30 ( t.o.m 18/2)

 

 

 

Nu är UIF P2009 igång med Sport Admin!
2022-01-13 14:32

Då var vi igång med Sport Admin. Framöver kommer kallelser och nyheter komma härifrån istället för laget.se.

 

Ni som är föräldrar behöver nu ladda ner medlemsappen och logga in med samma e-post (viktigt) som tidigare.  Detta gör man första gången med en engångskod. Sedan bör man inte logga ut. Man förblir inloggad i appen tills man aktivt väljer ”logga ut”. Nästa gång måste man i så fall ånyo logga in med e-post och engångskod. Så rådet är att bara stänga appen och inte trycka på logga ut.

 

// Tränarna

 
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS