Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till UIF - P09

Välkomna till UIF P2009s lagsida. Här hittar du som spelare/förälder information om träningar, matcher, mm. Vi uppdaterar även med bilder och nyheter som rör laget.

 

För dig som är här inne och är sugen på att börja med spela med oss, så är det bara att kontakta någon av oss tränare, kontaktuppgifter hittar du här, eller komma ned på en träning på måndagar eller onsdagar. Forza UIF!

 
Han är årets UIF:are!
2023-03-14 15:55
- Mats insatser uppmärksammades vid årsmötet.

Vid föreningens årsmöte delades priset för säsongen 2022 års UIF:are ut. 

Mycket välförtjänt,  och ett fint kvitto på att alla timmars förberedelser samt långa pass med såväl pojk - som flicklag, verkligen uppskattas av både utövare och övriga inom klubben. 

Mats har med sin passion , omtanke och outtröttliga vilja varit starkt bidragande till att vårt lag kommit så långt i vår fotbollsutveckling. 

Årets UIF:are kan konsten att skapa motivation och en tro och ett härligt ”go” i laget, dessutom bedriver han ett framgångsrikt ledarskap där alla känner sig välkomna och delaktiga. 
-  Så många som möjligt - så länge som möjligt och så bra som möjligt, så försöker vi tänka inom barn- och ungdomsfotbollen avslutar en nöjd Mats innan han går hem efter träningen. 

Hemmaborgen
2023-03-11 09:39

Trots tidigt underläge så visar killarna- än en gång- fin fin moral och efter deras 0-1 mål så växlar hela laget upp och vi  vinner med klara 4-1 

 

Träningsmatchen mot Vellinge på ett kylslaget Vallen gav oss ytterligare ett fint kvitto på att vi är på helt rätt väg. 

Vi styr spelet i princip hela matchen och killarna får visa upp flera snygga och effektiva kombinationer. 

Glada och nöjda hemmalirare samlades innan hemgång vid kiosken - som denna kväll servades av engagerade p09 föräldrar. 

Tillsammans skapar vi en härlig stämning kring laget. 💚🖤⚽️

 

Enade och samlade.
2023-03-10 11:25
-ännu en bild från Robert Kolarik. 📸

Känslan i laget är bra, vi kommer ifrån fina prestationer förra helgen samt en bra träningsvecka, träningsmässigt samt inställningen hos spelarna är på topp. Killarna tar steg i rätt riktning hela tiden.  Grabbarna är fullt fokuserade på kommande matcher. Vi spelar närmast hemma på fredag den 10/3  kl 18,00 mot Vellinge IF samt borta på söndag 12/3 mot LB 07, spännande matcher som vi bestämt oss för att ta vara på.

 

Grabbarna tränar på bra, hög intensitet och god kvalité på veckans samtliga pass. Laget befinner sig i en väldigt utvecklande period. Vi ledare försöker verkligen stötta och hjälpa killarna så att samtliga trivs. 

 

Vi kommer ifrån en säsong som vi alla var väldigt nöjda med, vilket i sig skapat goda förutsättningar för oss inför 2023. 

 

Följ oss gärna, stötta killarna. Det är dem verkligen värda. 

Styrkebesked av laget- dubbla hemmasegrar i helgen!
2023-03-05 22:35
- vi vände och vann DM premiären!🖤💚

Laget är bra form redan så här tidigt på säsongen. 
Fredagens hemmatriumf med klara 9-2 följdes upp med en rättvis seger med 2-1 under söndag eftermiddagen. 

Fredagsmatcher med gott om lagkamrater som åskådare, fint spel och härlig stämning börjar vi så smått vänja oss vid. Så såg det också ut i fredags. Killarna står för en rakt igenom stabil insats. När domaren blåser av efter 75 minuters fotboll så har vi gjort hela sju mål mer än dagens motståndare från Lund. Bra start på helgen!

 

Nästa match, även den hemma på Vallen, innebar premiärmatch i DM. Vi är lottade tillsammans med LB 07, Nike och Kvarnby i en tuff och utmanande grupp där ettan och tvåan går vidare till slutspel. 

Sen avspark denna söndag, Kl 17,00 blåste den utmärkte domaren igång matchen.  Efter en första period där hemmalaget är snäppet bättre så är det ändå så att gästerna kommer ut till pausvilan med en 1-0 ledning. 

En smula orättvist, faktiskt. Men men, bara att bita ihop och kämpa på. 

Det skulle dröja knappa timmen innan vårt lag utjämnade, Carl fick in bollen efter assist från Lucas. Vi var mål-mässigt ikapp. 

Nu väntade en spännande sista period. Helt jämnt, 1-1.  Hemmapubliken kände en stor tro och tillit till UIFlaget efter två fantastiskt välspelade perioder. Vi ville mer än ett oavgjort resultat. Killarna ville verkligen vinna denna matchen. 

Mycket riktigt så skipades också rättvisa, en bit in i slutperioden så fick Tijan bollen och han gjorde inget misstag. 2-1!!! Ett resultat som skulle stå sig matchen ut. 

 

Hemmamatcher
2023-03-02 17:14

Killarna har kommit igång igen efter en veckas ledighet. Spelarna instrueras och tränar på bra- såväl passningsspel som possession samt aggressiv press-  och vid bollvinst snabbt ställa om och sätta full fart mot motståndarnas mål.

 

Vi har anmält två lag till vårens seriespel. Lagen som vi kommer att möta är mestadels  gamla bekantingar såsom t ex Lunds BK, FC Rosengård och Åkarps IF men vi kommer även att möta lag som vi inte stött på tidigare.

 

Vi vill fortsätta att utveckla laget. Spelarna erbjuds tre välplanerade träningar varje vecka och allt som oftast avslutas veckan med en eller två matcher. Vår tanke är att alla i laget ska ges möjlighet till matchspel varje vecka. Dessutom tror vi stenhårt på- för att ytterligare stimulera och förbättra oss allihopa- att åka iväg på cuper/turneringar är stärkande för hela laget. 

 

Vi i- och kring laget är jätteduktiga på att hjälpas åt med att stärka upp vår lagkassa. Nu på lördag (4/3) är första av totalt fyra "säljdagar" där dem spelarna som vill och kan hälsas välkomna till klubbhuet kl 11,00 för att tillsammans med spelare från F09 ge sig ut i byn för att försöka övertyga by-borna om att vilja stötta oss och klubben genom att handla toa/- och hushållspapper.(LAMBI/SERLA) När vi är klara ( ca kl 14,00) så bjuds spelarna på korv/dricka.  Denna aktivitet går i arv inom föreningen- och i år är det vår tur.

 

Kalendern v. 9

Torsd             Träning tillsammans med p08 kl 19,00-20,30

Fred               Match på Vallen mot LBK kl 18,00-19,30 (saml kl 17,15)

Lörd              Sälja papper, Klubbhuset kl 11,00 ( UIF kläder på!, tag med en penna)

Sönd              Match i DM, på Vallen mot Kvarnby IK kl 17,00 (saml kl 16,15) omg 1 av 3

 

/ Led P09

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS