Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till UIF - P09

Välkomna till UIF P2009s lagsida. Här hittar du som spelare/förälder information om träningar, matcher, mm. Vi uppdaterar även med bilder och nyheter som rör laget.

 

För dig som är här inne och är sugen på att börja med spela med oss, så är det bara att kontakta någon av oss tränare, kontaktuppgifter hittar du här, eller komma ned på en träning på måndagar eller onsdagar. Forza UIF!

 
Team Sportia Cup, Ystad
2022-08-09 14:17
-måljubel under en match i Gothia cup. ⚽️⚽️

Efter ett mycket lyckat Gothia Cup-äventyr i Kungsbacka/Göteborg så är nu träningarna igång igen. 

Laget tränar denna v 32 onsdag( 17,30-19,00) samt fredag ( 18,00-19,30 ). Dessutom kommer dem som var snabba att svara på kallelsen  spela match imorgon onsdag 10/8. IF Limhamn/Bunkeflo står för motståndet i höstens första seriematch. Samtliga samlas Kl 17,30, vi delar därefter upp oss i "match/ tränings grupp"

Laget ( vi har endast ett lag)som har svarat ja till lördagens cup i Ystad samlas Kl 0745 parkeringen vid scenen. Tänk på att packa ner "kläder efter väder" samt ordentligt med dricka och mat. I vanlig ordning så undviker vi godis/läsk mm. Förhoppningsvis blir det en lång dag.......

 

Vi spelar 9-manna fotboll, gruppspel följs av slutspel. 
Vi är garanterade minst 4 matcher. Alla matcher spelas under lördagen på Sandskogens IP, Ystad. 


Vi är lottade i grupp 2 och spelar kl 0915 ( Borstahusen)kl 1040( Ystad IF) samt kl 1215 (GIF Nike). Därefter väntar slutspel. De två främsta lagen från varje grupp går till A slutspel och lag tre och  fyra hamnar i B slutspel. Turneringen avgörs sen i matcher där lagen slår ut varandra. 


Vi ser fram emot en härlig höst med mycket och bra fotboll. 

/ led p09. 

 

 

 

Dan före dan….
2022-07-17 21:43

Strax efter lunch lämnade vi Hjärup och några timmar senare kom bussen fram till skolan i Kungsbacka. 

Efter uppackning, pumpande av luftmadrasser, bäddande av sängar och lite genomgång av både regler för veckan samt information om såväl Gothia och vår värdstad så gick vi en promenad bort till idrottsplatsen  för att bekanta oss med planerna inför morgondagens matcher. 

Nu hänger vi i gympasalen. Klockan elva släcker vi. Imorgon börjar äventyret. Då är vi taggade. Hoppas vi ses då. 

 

GOTHIA CUP - here We come!!
2022-07-17 10:42
-vi ställer upp med två lag i B13


” Strax efter lunch idag söndag 17/7 avgår spelarbussen med destination Kungsbacka; för att spela Gothia cup. 
Turneringen spelas i år igen efter att legat nere under två pandemi år. 
Samtliga UIF lag spelar sina gruppspelsmatcher på idrottsplatsen Inlag i Kungsbacka, strax söder om Gbg. 
Klubben ställer upp med lag från P07, F08 samt P09. 
Vi kommer att bo hela vistelsen på Elof Lindälvs gymnasium. Förutom massor av fotboll så väntar bl a den häftiga invigningen inför 50,000 på Ullevi och förhoppningsvis ett besök på Liseberg. 

Turneringen är världens största för ungdomar. 

Inlag är, näst efter Kviberg, den största anläggningen med sina 10 planer. Här kommer 1400 spelare från 11 olika länder lira boll från måndag till torsdag. 
Följ gärna våra lag via Gothia appen. 
Forza UIF 💚🖤💚🖤

Grymma förutsättningar!!
2022-07-15 12:53

Vi som är engagerade inom Uppåkra IF har förutsättningar och möjligheter långt utöver vad som är normalt och vad man kan förvänta sig av en breddförening.

 

Klubben står på en stabil grund och har en solid ekonomi- inom vårt lag har vi gemensamt med alla goa fina föräldrar funnit och utvecklat ett vettigt sätt att tjäna pengar till lagkassan. Här vill jag speciellt lyfta fram och berömma Sara- du är guld värd!! Nästa år är det vår tur tillsammans med F09 att sälja samt distribuera toalett/hushållspapper i byn. 

 

Vi ledare strävar efter att genomföra träningar som samtliga killar kan/vill deltaga i. Grabbarna kan, om dem vill,- och har möjlighet,  träna vid två tillfällen varje vecka. Vid dessa tillfällen har- oftast är det- Mats som tänkt till och satt ihop ett genomtänkt upplägg, dessutom finns möjligheten varje vecka att träna med killarna som är ett år äldre.  För att ytterligare öka pulsen inför helgens matcher så håller vi titt som tätt i lite lekfullare fredagsträningar med fokus på spel och kamratskap. 

 

Självklart uppmuntrar vi killarna att hålla igång med flera idrotter och närvara på våra aktiviteter när lust och tid finns. Vi tillämpar tänket att "killar som tränar kallas till match", dvs dyker man inte upp på  träningarna under en period så kan det komma sig att vi väljer att inte kalla till match.

 

Vi är föreningen för alla. Vi strävar alltid efter att sätta samman jämna och balanserade lag. Däremot kan det vara så att spelade minuter kan skilja sig lite åt, bl a beroende på vilken position spelaren spelar på.

 

Då träningsmängden har skruvats upp den senaste tiden samt att killarna växer så vill vi påminna om att tillsammans med sonen gå igenom dem skadeförebyggande övningarna (knäkontroll) som vi mailat ut om tidigare. Lämpligt är köra dem övningarna några gånger varje vecka. Vi behöver hjälpas åt för att förhindra/förebygga skador!!

 

Utöver det rent fotbollsmässiga så är det av yttersta vikt att vi tillsammans arbetar mot en kamratlig och positiv stämning i laget, en god och sund lagkänsla. Vi tolererar inte dålig attityd och uppmuntar ett vårdat språk. Vi är ett lag, alla ska trivas.

 

Grabbarna generalrepeterar ikväll inför sommarens höjdare. Vi kommer spela 2x20 min per UIF lag mot såväl LBK samt Skegrie. 

 

Imorgon lördag ledigt. Sen väntar Kungsbacka och Gothia cup. Då blir det "everyday football" i en hel vecka. Härligt!!

 

Hoppas vi ses under Gothia!!

 

 

 

 

 

Sommaravslutning och planering!
2022-06-14 20:46

Laget tränar -som vanligt- onsdag och torsdag denna vecka 24 - på fredag är det så dax för övernattning i klubbhuset. Vi planerar lite roliga aktiviteter (utomhus) på kvällen följt av att vi äter pizza tillsammans. Lämpligt att äta mellanmål hemma innan samlingen eftersom vi äter först ca kl 20,15.  Tanken är att träna på att sova tillsammans inför sommarens stora äventyr. Vi fixar även frukost till grabbarna,  därefter  städar vi och avslutar aktiviteten. Lämpligt att ha med sig, luftmadrass, sovsäck el sovtäcke, kudde, tandkräm, tandborste, bekväma skor för aktiviteter och snacks/godis ( ca 50kr)/50 cl dricka. Vi träffas kl 18,30 vid kiosken!

 

Efter helgens matcher så väntar ett två veckors långt uppehåll från fotbollen. (För den som vill och kan så ligger det några pass även under ledigheten) Därefter drar vi igång igen för att hitta formen lagom till Gothia. Väl hemma från Göteborg så pausar vi än en gång träningar och matcher - för att starta om igen måndagen den 8/8.

 

SOMMARPLANERING

 

v. 25 LEDIGT

v.26 FREDAGSFOTBOLL kl 17,00-18,30

v.27 Måndag träning kl 18,30-20,00 (obs tiden)

       Onsdag träning kl  18,30-20,00 (obs tiden)

       Fredag träning  kl  17,00-18,30

v.28 Måndag träning kl 17,30-19,00

       Onsdag träning kl  17,30-19,00

       Fredag träningsmatcher, hemma, kl 17,45-19,45 

GOTHIA CUP 17/7 - 23/7

v.30 Måndag kl 17,30-19,00 träning tillsammans med p08

       Torsdag kl  17,30-19,00 "-

v.31 LEDIGT

 

Träningsstart måndag 8/8 kl 17,30-19,00.

 

Trevlig sommar!! / Led p 09.

 

 

 

 

 

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 01/07 09:04 
Hem, 23/06 22:16 
Hem, 20/06 11:29 
 
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS