Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till UIF - P09

Välkomna till UIF P2009s lagsida. Här hittar du som spelare/förälder information om träningar, matcher, mm. Vi uppdaterar även med bilder och nyheter som rör laget.

 

För dig som är här inne och är sugen på att börja med spela med oss, så är det bara att kontakta någon av oss tränare, kontaktuppgifter hittar du här, eller komma ned på en träning på måndagar eller onsdagar. Forza UIF!

 
Proffsigt besök på träningen
2024-06-03 20:15
Edward Ofere inspirerade killarna på dagens träning.

Hjärupsbon med förflutet som fotbollsproffs i bl a Malmö FF, Lecce, Sogndal och Inverness- bara för att nämna några av klubbarna som den nigerianska anfallsesset representerat förgyllde dagens träning och instruerade killarna i lite olika anfallsövningar. 

Edward var en viktig del i MFF när laget tog SM guld 2010.

🖤💚🩵

Oscar Ekberg ansluter
2024-05-24 15:26
-

Våra duktiga lirare behövs lite överallt inom klubben, vecka ut och vecka in spelar våra två egna lag matcher, både serie- och träningsmatcher. Dessutom stöttar vi med spelare till både P16 och U19 lagen. För ambitiösa ungdomar så ges även möjligheten att tjäna en liten slant som ungdoms- domare eller ledare för yngre barn. 

 

Kommande helg väntar bortamatch för bägge våra lag, lördag borta på Lomma IP samt på söndag så spelar vi i nordöstra Skåne- i Bromölla. Stötta gärna killarna på plats!

 

Den tidigare Uppåkra samt Lunds BK spelaren Oscar Ekberg har anslutit som ungdomsledare till vårt lag. Han har, trots sin korta tid hos oss, visat upp ett härligt engagemang samt en vilja att verkligen bidra till en hög kvalitèt på träningar samt matcher. Oscar är en duktig fotbollsspelare samt en härlig kille som kommit in i gruppen på ett bra sätt.  Vi hälsar Oscar välkommen till oss.

 

Vi vill även informera om att vi fyllt på i truppen med flera spännande spelare på olika positioner, vilka kommer att presenteras närmare inom kort.

 

För den inbitne himmelsblå supportern så kan det vara en bra idé att klä sig i matchtröja(MFF) när vi besöker Malmö FF och Eleda Stadion på måndag. Robert är med och tar kort.

 

Vi är mitt i en intensiv fotbollsperiod, och så kommer det att vara fram till vårens sista träning den 26/6.

 

 

 

 

Upptaktsträff inför vårsäsongen.
2024-03-15 05:06
Restaurang Stortorget i Lund.

Lagom till seriestarten så passade vi ledare på att njuta av lite god mat och trevligt umgänge.

 

Tack alla för presentkortet som vi fick för ett tag sedan. 

Efter påsk så startar seriespelet. Vi har anmält två lag. 

Ny spelare förstärker
2024-03-13 18:32
Lukas byter orange mot 🖤💚

Lukas Asperot ansluter till oss - han har tidigare spelat i Torns IF. Lukas favoritlag är Hammarby- och han spelar gärna centralt i planen.  Vi hälsar hela familjen Asperot välkomna till oss i Hjärup. 

Nästa vecka- onsdag den 20/3 kl 18,00-19,15-hälsas föräldrarna  välkomna till klubbhuset för föräldramöte. Utöver sedvanlig genomgång av verksamheten så kommer stort fokus att vara på höstens resa. 

Vi inom p09 är öppna för samarbete med närliggande  åldersgrupper. Sedan en tid tillbaka så kommer ett antal av våra spelare att bli tillfrågade/uttagna för att träna två onsdagar i följd med klubbens U19 lag.  

Lagidrott är fostrande och en underbar fritidssysselsättning. Att UIF är hela byns klubb det har nog inte någon missat- föreningen erbjuder så mycket mer än fotbollsträningar och matcher. För den intresserade så finns det fina möjligheter att hjälpa till inom klubben. Förutom ledare vid sommarfotbollen så kan spelare inom föreningen döma yngre lags matcher och dessutom så finns det möjlighet att hjälpa till i lagen som förebild och ungdomsledare. 

Våra duktiga målvakter kommer även i vår att erbjudas målvaktsträning. 

Ny spelare på plats!
2024-02-14 16:20

Intresset kring föreningen är rekordstort- nya lirare hör sig för och är nyfikna på oss och vår verksamhet. Vårt senaste nytillskott är Leo Rivera från Kvarnby IK; efter goda vitsord och på  rekommendation från kompisen Eskil så valde Leo att provträna med oss i slutet av förra samt början av detta året. Vår nya spelare ansluter direkt.  Leos favoritlag är Juventus m e n idolen - Argentinaren  Dybala finns numera i AS Roma.

 

Vi har anmält och fått preliminärt besked om att vi under våren kommer att spela med ett lag i Skåneserien och med vårt andra lag i en lokal zonserie.

 

Vi tränar tillsammans med p 08 under lovet (v.8) måndag samt onsdag kl 19,00-20,45.

 

Föreningens satsning på utbildning av våra målvakter fortsätter under våren- vi har anmält både Viggo och Petar.

 

Själva kärnan i föreningslivet är att man hjälps åt och gör saker tillsammans. Förra årets stora försäljningsaktivitet som vi genomförde tillsammans med F09- med väldigt god hjälp från många av våra föräldrar - är nu sammanräknad. Glädjande kan vi konstatera att ett "rejält" belopp nu finns bokfört på vår lagkassa. Vi vill speciellt tacka Magnus Elisson för god hjälp och vägledning. Vi nöjer oss inte, just nu håller vi på med nästa försäljning, passa på att fylla upp garderoben med fin, fina Newbody-kläder.

 

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan