Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Bli medlem i Uppåkra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till UIF - F09

Vi är ett gäng härliga tjejer från Hjärup med omnejd som gillar att spela fotboll och ha kul tillsammans. Vi har spelat sedan 2015 och tränar två gånger i veckan, ute eller inne beroende på säsong. Aktuella träningstider och aktiviteter finns i kalendern.

Under 2022 kommer vi ha två lag i seriespel och samarbeta med angränsande åldersgrupper i klubben. Vi planerar även spela några cuper (Åshöjden cup och Eskilscupen) under året.


Vi har alltid plats för nya lagkamrater, Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast via ledarna eller via f09@uif.nu.

 

Välkommen till oss!

Åshöjden Cup
2022-05-26 19:34

Så var det äntligen dags för Åshöjden Cup.

En heldag i Klagshamn som bjöd på sol, storm och ösregn.

 

Vi började dagen med att slå en generös värdklubb med 4-1.

Tjejerna hanterade planen (som en bättre bonde kallat en åker i träda) på ett förtjänstfullt sätt.

 

Sen var det dags för en snörplig 0-1 förlust mot Vellinge. En fin match med ett slumpmål bakåt och en massa chanser framåt. 

 

Vi hamnade i en direkt avgörande match mot LB07 som skulle avgöra om vi gick vidare till slutspel eller mot en hemresa.  Ytterligare en stark insats gav oss 1-0 och en plats i semifinalen mot Dösjöbro. 

 

Nu började benen bli lite tunga, magarna fyllda med godis och skavsåren svåra att plåstra om. Dock hade tjejernas inställning inte förändrats och det växte fram en hel del horn vilket gjorde att vi lyckades vinna ännu en gång med 1-0 och var klara för final mot vår nyblivna antagonist - Vellinge. 

 

I finalen gjorde vi vår bästa match och brydde oss mindre om ösregnet och mer åt vårt fina spel. Åter igen skapade vi massor med chanser, testade kvaliten på arenans ribbkvalitet och kämpade och slet. En felspark från Vellinge singlade dock tyvärr in i vårt mål och förlusten var ett faktum.

 

En fin andraplats i en väldigt tuff turnering. Mycket skratt och några tårar och en fantastisk lagkänsla summerar dagen. 

 

De vindpinande och solbrända ledarna vill tacka för en fin dag som vi fick spendera med ett gäng fantastiska tjejer!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 01/07 09:04 
Hem, 23/06 22:16 
Hem, 20/06 11:29 
 
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS