Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Åshöjden Cup
2022-05-26 19:34

Så var det äntligen dags för Åshöjden Cup.

En heldag i Klagshamn som bjöd på sol, storm och ösregn.

 

Vi började dagen med att slå en generös värdklubb med 4-1.

Tjejerna hanterade planen (som en bättre bonde kallat en åker i träda) på ett förtjänstfullt sätt.

 

Sen var det dags för en snörplig 0-1 förlust mot Vellinge. En fin match med ett slumpmål bakåt och en massa chanser framåt. 

 

Vi hamnade i en direkt avgörande match mot LB07 som skulle avgöra om vi gick vidare till slutspel eller mot en hemresa.  Ytterligare en stark insats gav oss 1-0 och en plats i semifinalen mot Dösjöbro. 

 

Nu började benen bli lite tunga, magarna fyllda med godis och skavsåren svåra att plåstra om. Dock hade tjejernas inställning inte förändrats och det växte fram en hel del horn vilket gjorde att vi lyckades vinna ännu en gång med 1-0 och var klara för final mot vår nyblivna antagonist - Vellinge. 

 

I finalen gjorde vi vår bästa match och brydde oss mindre om ösregnet och mer åt vårt fina spel. Åter igen skapade vi massor med chanser, testade kvaliten på arenans ribbkvalitet och kämpade och slet. En felspark från Vellinge singlade dock tyvärr in i vårt mål och förlusten var ett faktum.

 

En fin andraplats i en väldigt tuff turnering. Mycket skratt och några tårar och en fantastisk lagkänsla summerar dagen. 

 

De vindpinande och solbrända ledarna vill tacka för en fin dag som vi fick spendera med ett gäng fantastiska tjejer!


Nyhetsarkiv
Cup Halmstad 20232023-05-21 17:17
LB Hus Indoor Cup 20222022-11-27 21:30
Åshöjden Cup2022-05-26 19:34
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan