Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Cup Halmstad 2023
2023-05-21 17:17
Vinster, förluster, fina passningar, äntligen lite annat än Skånelag!!! Och en strålande sol från en klarblå himmel. UIF F09 hade en utmanande men kul dag på Skedalaheds IP. 
 
 
Fredagen 19 maj tog sig  UIF F09 över Hallandsåsen och ankom till Skedalaheds IP i arla morgonstund. Cup Halmstad 2023 var ett faktum och humöret och vädret var på topp! 
 
9-9, 11-manna mål och spel på en stor 9-manna plan med fullbredd. 2x15 min. 
 
I matchen mot Snöstorp Nyhem FF, vann UIF och dagen började bra. Nästa match mot Torslanda Grön förlorades lite snöpligt men och gruppspelet avslutades med en förlust mot Värnamo. 
Gruppspelet var jämt och förlusterna kunde varit vinster om turen varit på vår sida. Det fanns många fina chanser och tidvis var passningsspelet mycket fint. 
Signe och Brynja var målgörare i gruppspelet, men de hade inte lyckats utan det hårda förarbetet som resten av laget utförde. 
 
I B-slutspelet var det Saga T, Elise och Signe som tryckte in bollen i målet, mot Torslanda Röd (vinst) och Halmstad BK (förlust). Skall noteras att andra hade fina chanser och Nora använde både ben och huvud för att skydda Ella i målet. 
 
Men mycket jobb utfördes av backarna som blockade anfall, målvakten som räddade och mittfältarna som drev uppåt. Hela laget slet, tryckte på och skapade chanser. 
 
Det var en tung förlust i B-slutspelet men matchen var jämn och tuff och även här var det de där cm som inte var på vår sida. 
 
Trots tårarna så tar vi med oss en fin dag där vi kämpade till sista sekunden. 
 
Vid pennan: Julia Svensson
 
Några ytterligare bilder finns i galleriet.

Nyhetsarkiv
Cup Halmstad 20232023-05-21 17:17
LB Hus Indoor Cup 20222022-11-27 21:30
Åshöjden Cup2022-05-26 19:34
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan