Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Uppåkra IF
9 - 0
Heleneholms SK
Uppåkra IF 9 - 0Heleneholms SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 18 maj, 11:00
Plats:Uppåkravallen, konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 131205021
Samling:10:00, Uppåkravallen omklädningsrummen
Aktivitetsinfo: Kallelse till den flyttade matchen mot Heleneholm. Matchen är på Kristihimmelsfärd så risken finns att några är bortresta (svårt att hitta andra tider med Heleneholm). Så svara gärna så snabbt ni kan så vi hinner ta in ersättare. Vi träffas innan match i omklädningsrummen och pratar taktik och laguppställning.
SUVERÄNT!
2023-05-22 15:10

Före matchen hade pojkarna tittat på tabellen och tidigare matcher och trodde sig kunna ro hem en lätt seger. Vi var väldigt tydliga med dem att det enda som gäller är vad vi gör HÄR och NU och att man inte får resultat om man inte JOBBAR för det.

 

Det verkade sjunka in ordentligt för som pojkarna levererade!

 

Vi pratade om enkelhet i uppspelsfasen, att göra oss spelbara för varandra och att hitta den enkla passningen. Dessutom gärna krydda detta med en hög press.

 

Efter en väldigt taggad och fokuserad uppvärmningen, var det precis det sistnämnda, som gav resultat omedelbart. Vi klev upp högt och stressade bortalaget till att trycka uppspelet rakt på Vidars rygg och in i mål.

 

Heleneholm repade ganska snabbt mod och visade offensiva kvaliteter, men vår backlinje hade bestämt sig för att inte släppa till något gratis. Sedan hade vi fördelen av att kunna byta in fräscha ben när det behövdes, vilket inte motståndarna hade. Så i mitten av halvleken när vi gjort våra första byten, gjorde vi på 7 minuter 3 i princip identiska mål efter att vi hade tagit oss fram på högerkant och spelat över backlinjen till vänstra delen av straffområdet där Malte dök upp och gjorde karriärens snabbaste hat-trick.

 

Vi var alla mycket nöjda i halvtidspausen och vi manade på att vi skulle fortsätta att flytta boll snabbt och trötta ut motståndarna. 

 

Början av andra halvlek, var de fyllda av lite mer energi och det var jämnt spelmässigt. Sen tog vi över och vi hitta ständigt genom deras tröttnande försvarslinje och andra delen av halvleken gick vi fram till 9-0 efter att Hugo S, Anton, Samuel och Artemx2 kommit fria och överlistat en tappert kämpande målvakt.

 

Sammantaget, en suverän insats av HELA LAGET, men ett extra omnämnande till vårt centralblock Isak och Felix, som vann i princip varje duell och Bryan och Leo, som dominerade mittfältet, vann bollar och, levererade den ena hotande passningen efter den andra.

 

Härligt att se att vi firar tillsammans efter varje mål! Man ska inte underskatta den psykologiska effekten av det.

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 7/6 19:00
0 - 7  
Lör 25/5 14:30
6 - 5  
Lör 18/5 11:00
3 - 6  
Lör 4/5 12:30
2 - 5  
Lör 27/4 10:30
4 - 1  
Fre 12/4 18:30
10 - 2  
 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan