Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Ariana FC
1 - 3
Uppåkra IF
Ariana FC1 - 3Uppåkra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 april, 13:30
Plats:Kroksbäck IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 131205017
Samling:12:15, Grusplanen vid Uppåkravallen
Aktivitetsinfo: Seriematch! Samling och gemensam färd dit.
Barca-klass på prestationen!
2023-04-25 17:26

Efter att ha samlat erfarenhet mot internationellt motstånd nere i Cambrils och stärkt gruppsammanhållningen, hade vi stora förhoppningar att vi skulle studsa efter några den lite svagare insatsen i seriepremiären. 

 

Allt vi hade pratat om nere i Barca hade bitit sig fast i killarna. Att bara bry oss om vårt eget spel och inte lägga någon vikt i hur motståndet är. Att kämpa för varenda boll och att göra det TILLSAMMANS. Uppvärmningen såg fokuserad ut, vi peppade varandra och vi såg laddade ut vid matchstart. 

 

Därför kom det som en riktig kalldusch när Ariana tog ledningen efter 3 minuter. "Inte en sån match till" flög genom i alla fall Coachens huvud. Men killarna  visade karaktär och studsade tillbaka med det samma. Vårt mittfält tog tag i taktpinnen och vi flyttade boll snabbt och effektivt och använde spelbredden på ett ypperligt sätt. När även det höga presspelet firade triumfer, fick hemmalaget det riktigt svårt och på ett fåtal minuter vände vi till ledning.

Bryan vann boll högt och levererade en fin passning till Carl, som enkelt placerade in 1-1. Hugo S pressade livet ur Arianas backar och tvingade fram en felpassning till Folke, som lika elegant placerade in 2-1.

 

Sedan hade vi ett visst spelövertag resten av halvleken och kom runt bra på båda kanterna och skapade ett antal fina målchanser, men utan att få resultat på dem. Det dröjde till slutet av halvleken då Carl gjorde sitt andra mål.

 

I andra halvlek hade vi total dominans. Vår backlinje var helt ogenomtränglig och Ariana kom ingenvart med sitt spel. Tyvärr halkade vi ner i deras låga tempo och fick inte utdelning för vårt stora bollinnehav.

 

Skönt med en seger och framför allt att vi hittat tillbaka till den härliga lagandan och viljan att kämpa tillsammans, som firade triumfer under förra året. Dock tror Coachen att vi kan höja oss ett snäpp när det gäller bolltempo och rörelse utan boll, vilket därför kommer att vara fokus på träningarna de närmaste veckorna.

 

En stor eloge både till vårt nyförvärv, Bryan, som tillförde en ny dimension till vårt spel och till 09:orna  Carl, som infriade sin utlovade målgaranti, och Lukas, som gjorde tillvaron mycket jobbig hela tiden för hemmaförsvaret.

 

<< Tillbaka

 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS