Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Klubben för ALLA!

Uppåkra IF
5 - 2
Höörs IS blå
Uppåkra IF 5 - 2Höörs IS blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 oktober, 13:00
Plats:Uppåkravallen, konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131323040
Samling:12:00, Uppåkravallen
Aktivitetsinfo: Dags för seriematch igen! Vi samlas vid omklädningsrummen och byter om tillsammans innan match /Tränarna
Trupp:Christian Fackler
Elias Lidh
Felix Ynner
Folke Haugen
Hugo Seyfried
Hugo Wähler
Isak Persson
Joel Forsberg
Leo Hammarstedt
Malte Isaksson Ringström
Victor Reuterswärd
Vidar Lindberg
Viggo Wästfelt
Ville Nilsson
Solid defensiv, effektiv offensiv!
2022-10-19 15:45

Vi kom till start med hela vår numera breda trupp och bestämde oss för att ha lite längre byten. Att när man var på bänken, satt man lite längre än vanligt, men att man när man spelade fick chansen att komma in i matchen.

 

I övrigt lämnade vi över till killarna till att visa hur de utvecklats under året. Matchen blev också ett riktigt bra prov på våra styrkor.

 

Vi spelade matchen genom ett riktigt stabilt försvarsspel. Höör byggde sitt spel på att komma till skott utifrån. Vårt kompakta försvarslinje försvårade ordentligt för dem. De kom inte fram till så många heta lägen, som de hade velat.  Istället gav det oss möjlighet att snabbt efter bollvinst ställa om till anfallsspel och när vi gjorde det var vi vassa.

 

Vi jobbade fram en hörna, som slogs perfekt av Isaks känsliga vänsterfot till en omarkerad Malte, som nickade (!) in 1-0. 

Efter att vi släppt till ett av få Höör-skott, som dundrades in till 1-1, svarade vi i anfallet direkt efter genom en genomskärare från Malte till Isak och ny UIF-ledning.

Efter detta tog vi över matchen och förlade spelet på motståndarnas planhalva och efter att tryckt ner Höör i knät på sin målvakt, kunde Leo äntligen göra sitt första mål för säsongen när han sköt från strax utanför straffområdet via trafiken framför mål.

 

Andra perioden kom Höör mer och mer in i matchen, men vårt försvar stod pall för det mesta de producerade och det som kom genom försvarsmuren, räddade Viggo. Framåt skapade vi inte lika många lägen som i första perioden.

 

Höör fortsatte jaga mål i tredje perioden och fick hål på oss efter nio minuter. Men vi la in en högre växel direkt efter avspark och Folke gjorde ett riktigt Folkinho-mål, som skapade lite andningsutrymme.

I slutminuterna sprang Hugo W sig fri efter en briljant djupledspassning och fastställde slutresultatet till 5-2.

 

Vi visade verkligen upp det vi tillsammans utvecklat under året, ett kollektivt och uppoffrande försvarsspel, ett variationsrikt och snabbt anfallsspel, styrka på fasta situationer och viljan att ta avslut.

 

.

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS