Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Stehags AIF
3 - 8
Uppåkra IF
Stehags AIF3 - 8Uppåkra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 september, 15:00
Plats:Gyavallen, Stehag B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131323029
Samling:13:45, Grusplanen vid Uppåkravallen
Aktivitetsinfo: Dags för seriematch igen! Vi samlas vid grusparkeringen och kör tillsammans in. Meddela gärna om du behöver skjuts. /Tränarna
Trupp:Christian Fackler
Elias Lidh
Felix Ynner
Folke Haugen
Hugo Seyfried
Hugo Wähler
Isak Persson
Joel Forsberg
Leo Hammarstedt
Malte Isaksson Ringström
Victor Reuterswärd
Vidar Lindberg
Viggo Wästfelt
Ville Nilsson
Säker seger
2022-09-30 21:48

Det vi poängterade före matchen var att vi inte skulle stirra oss blinda på tabelläget och tro på att det skulle bli en lätt match. Vi skulle fokusera på vår prestation och jag sa något om att vi ska sätta "sånt tryck på dem och anfalla i våg efter våg" så att VI skulle göra dem dåliga.

 

Stehag började piggt. De hade några individuellt starka spelare, som vi inte riktigt fick grepp om. Men så sakteliga tog vi över matchen och det glädjande var att vi var kloka och varierade vårt anfallsspel - ibland ett antal kortare passningar och ibland en lite längre passning - men alltid FRAMÅT och med FART och vi löpte för att öppna luckor för varandra.  På detta sätt nötte vi ner Stehag. Mitt i halvleken gjorde vi tre snabba mål genom Malte och de båda Hugos och vi kunde ha fyllt på målskörden ännu mer. Istället lyckades Stehag kontra in en reducering och vädrade morgonluft.

 

I första periodpausen var det imponerande hur killarna såg var vi hade problem och de kom också fram till lösningen på dessa problem.

 

Andra perioden var total dominans från vår sida. Victor gjorde (äntligen) mål efter en av våra hörnvarianter. Och vi kom i anfallsvåg efter anfallsvåg och Stehag kunde inte stå emot och Vidar kunde göra tre raka Vidar-mål.

 

Tre perioden slog vi omedvetet av på takten. Vi fortsatte spela ett varierat anfallsspel, men skärpan och flytet i avsluten avtog. Malte gjorde sitt andra mål för dagen, men däremellan gjorde Stehag två mål till genom individuella prestationer.

 

Sammanfattningsvis: Riktigt bra prestation, som gav en säker seger. Fin comeback av Felix. Fin insats av Stenar, som (äntligen) lyckades fullfölja sin uppgift med en galant kaffeleverans till tränarteamet.

 

<< Tillbaka

 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS