Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Uppåkra IF
6 - 1
Dalby GIF blå
Uppåkra IF 6 - 1Dalby GIF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 21 augusti, 12:00
Plats:Uppåkravallen, konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131323002
Samling:11:00, Uppåkravallen
Aktivitetsinfo: Seriematch för UIF P08. Vi samlas och byter om tillsammans på plats.

Svara gärna så snabbt ni kan så vi vet om vi behöver kalla några P09:or.
Trupp:Christian Fackler
Folke Haugen
Gustav Carlsson
Hugo Seyfried
Isak Persson
Joel Forsberg
Leo Hammarstedt
Malte Isaksson Ringström
Victor Reuterswärd
Vidar Lindberg
Viggo Wästfelt
Ville Nilsson
Full fart från start!
2022-08-28 08:27

Vi hade en mycket lyckad Eslilscup, men vi var alla överens om att vi försatte oss i jobbiga lägen genom att inte vara påkopplade från start i matchen.  Därför var fokus för denna match att vi skulle ge full gas från minut 1.

 

Det kändes redan i förhandssnacket och på uppvärmningen, att killarna var extra taggade.

 

Och som vi startade! Det var verkligen full gas! Vi tryckte upp backlinjen högt, Leo och Ville dominerade mittfältet och Dalby hade fullt sjå att få undan bollen från sitt straffområde. På frispark skruvade Isak på bästa AC-manér in 1-0. Hugo tajmade en löpning perfekt och kom helt fri med målvakten och satte 2-0.  Efter att slitit sönder deras backlinje, öppnades det upp en lucka dit Victor kunde springa genom och göra 3-0. Efter 11 minuter!

 

Dalby fick en andhämtning i samband med cooling bråk och vår frenesi avtog. Men dominansen var fortfarande grön och precis före periodpausen ökade Anton på till 4-0.

 

I andra perioden kom Dalby ut taggade till tusen samtidigt som vi slog oss till ro. Spelet jämnade ut sig, båda lagen skapade en del målchanser utan resultat och det blev mållöst.

 

I tredje perioden spräckte Dalby nollan utan att vi blev nervösa. Vi la in en högre växel igen och efter hårt jobb, lyckades Vidar göra mål. 

 

Men vi hade sparat det bästa till sist. Folke bjöd på Magic och snurrade runt med Dalby-försvaraena innan han smekte in 6-1. Utmanare till Årets Mål på Uppåkravallen!

 

Vi gör en riktigt bra insats och sätter alla de principer i försvars- och anfallsspelet, som vi pratade om före match. Inställningen i alla aktioner var grym och vi hade flera spelare som var uppe på personbästanivå. Då vinner man också matcher. 

 

Forza UIF P08!

 

<< Tillbaka

 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS