Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
- klubben för alla

Träningar börjar igen
2022-01-12 10:13

Idag börjar vi träna igen på vallen kl 1900-2030! Vi hoppas på högnärvaro och att alla är taggade inför fotbollsåret 2022!

 

Vi har även bytt digital plattform, vi kommer nu att använda Sportadmin. För att enkelt komma åt vår sida och information - ladda ner appen Sportsadmin. Ett par saker att tänka på:

  1. De föräldrar som hade en e-postadress kopplade till sina barn i Laget.se är automatiskt övertankade till SportAdmin och behöver inte göra någonting förutom att ladda ner appen och logga in med samma e-post (viktigt) som tidigare.
  2. Man loggar som förälder in i medlemsappen via just den e-post man har kopplad till sina/sitt barn. Detta gör man första gången med en engångskod. Sedan skall man INTE logga ut. Man förblir inloggad i appen tills man aktivt väljer ”logga ut”. Nästa gång måste man då ånyo logga in med e-post och engångskod. Så rådet är att bara stänga appen och INTE trycka på logga ut.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS