Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Info från möte 24/5
2022-05-25 10:56

Hej. 
Igår hade vi ett kort föräldramöte på teams och jag vill bara maila ut lite om denna info så att ingen missar.

Vi kommer fortsättningsvis att dela på killarna och tjejerna. Detta är en rekommendation från kubbens sida då de har sett att detta har funkat bra i tidigare åldrar och för att tjejer ska fortsätta i större utsträckning. Vi har provat detta ett par träningar och tycker att det fungerar jättebra. 

Vi ledare har gått en utbildning som heter 3-3 där vi har fått lära oss från Sv fotbollsförbundet vad som ska fokuseras på i dessa åldrar. 
Då är det framförallt att barnen ska spela 3 mot 3. Barnen ska öva sin förmåga att driva framåt med bollen och träna individuell teknik. Passningar mm kommer i ett senare skede.  

Har ni frågor på detta så får ni gärna komma fram på en träning och fråga en av oss ledare. 

Ni föräldrar som är där tidigt på träningar får gärna hjälpa till att bygg upp sargerna då detta tar ganska mycket tid. Det hade vi varit mycket tacksamma för. 

Vi kommer att ha sista träningen innan sommaruppehållet den 19/6 och sedan drar vi igång igen i höst den 14/8. 

Den 20-21/8 är det Bilia cup. Ni får gärna gå in och svara på kallelsen så vi vet hur många som är intresserade fram tills 19/6, dock gör det inget om man inte hinner meddela vi kommer anmäla platser för mer barn så att alla ska kunna vara med även dem som inte hinner svara på kallelsen. Dock får ni gärna meddela så fort ni vet via mail.
Tjejerna spelar på Lördagen den 20/8 och killarna på söndagen den 21/8, vi kommer återkomma med tider när vi vet spelschema. Bilia cup har även en hemsida man kan kolla på om man är nyfiken. 

https://www.procup.se/cup/36414.htm (Bilia Cup)

Vi skulle även behöva en kioskansvarig för Bilia cup som kan ordna ett schema för de två dagarna med föräldrar som står i kiosken, så är någon intresserad av detta så bara maila till oss. Mailen är p16@uif.nu.

Väl mött!
Ledarna

 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan