Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

FULL FART MOT FRAMTIDEN, TJEJER!
2023-11-17 10:54

På väg hem igen...

Nu har det gått två veckor sedan vi kom hem från vår fotbollsresa i Katalonien och det är ungefär så lång tid det tog att hämta sig från chocken när det nordiska höstvädret slog emot våra ansikten när vi klev av planet på Kastrup.

 

Vi har hunnit smälta våra intryck och vi tycker att det blev MYCKET lyckat! Vi poängterade för resan att det var en fotbollsresa och vårt mål var att stärka gruppen och inspirera till fortsatt fotbollsspelande. Som vi sa nere i Spanien: TJEJER, NI LEVERERADE!!!

 

Ni kom bra förberedda till träning och match och vi hade bra fokus och intensitet på de pass och matcher vi hade. Ni höll tider och de regler vi kom överens om och accepterade de restriktioner vi tränare ålade er. Ni visade stort engagemang i våra gruppaktiviteter, både "fototävlingen" och musikquizen blev oväntat stora succéer tack vare er. 

 

Det enda som vi hade önskat mer av är att vi hade fått med oss de resultat vi förtjänade i de båda matcherna. Prestationen mot Stuvsta var den bästa i år och det var många spelare som var uppe på personbästanivå. Sen skulle man väl önska ett lite bättre och entusiastiskt stöd för FC Barcelona i El Clasico, men man kan ju inte få allt...

 

Som vi pratade om med er nere i Spanien, har vi fattat beslut att flytta upp hela truppen till att bli en del av Dam-verksamheten.  Vi kommer att vara en gemensam träningsgrupp, vilket innebär att vi kan vara lite fler på träningarna och samtidigt kan det bli utmanande för er att få testa nya medspelare och motståndare på träningarna. På de träningar vi har haft sedan hemkomsten, tycker vi att ni håller bra klass och kan mycket väl mäta er med "Damerna".

 

Vårt mål är att vi ska ha tillräckligt många spelare i den här träningsgruppen att vi kan ställa upp med både ett lag i Dam-serie och ett lag i F16 nästa år (dvs för 08) och att vi därigenom kan se till att så många som möjligt får matchspel varje helg.

 

Träningsdagar nu under vintern kommer att vara tisdagar (kl 19) och söndagar (kl 13) och de som kommer att hålla i dessa träningar är förutom Kristos, Markus och Mats-Owe, Tobias olsson, som har varit tränare för F04/05 och P07 tidigare. (Naturligtvis kommer vi att gå över till två veckoträningar senare, men just nu passar detta bäst för tränare och en del av spelarna).

 

Vi kör på till helgen före jul då vi tar en välbehövlig paus.

 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
IT PARTNER
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS