Gröna och svarta, stolta och starka
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Uppåkra IF
Lika villkor - samma möjligheter! Föreningen för ALLA!

Dalby
5 - 3
Uppåkra Idrottsförening P08
Dalby5 - 3Uppåkra Idrottsförening P08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 mars, 18:30
Plats:Bortaplan
Samling:17:15, Grusplanen bredvid konstgräsplanerna
Aktivitetsinfo: Sista träningsmatchen innan serien drar igång och vi möter Dalby GIF. Meddela om ni åker direkt till match.
P2008
Referat: Dalby - Uppåkra Idrottsförening P08
Onödig förlust
2023-04-13 17:49, P2008

En match, där vi förtjänade bättre. 

 

Precis som i tidigare träningsmatcher inledde vi mycket bra med ett fartfyllt och varierat anfallsspel och känslan vi på bänken fick var att vi var det klart bättre laget i matchinledningen. Därför kom det som en kalldusch när Dalby lyckades få in två mål inom några minuter i de få motattacker de kom upp på.

 

Vi har en tråkig ovana att bli mer desperata i vårt spel efter att vi hamnat i underläge och  desperation leder ofta till slarv i passningar och soloraider som blir stoppade. Resten av matchen blev sen en tröttsam uppförsbacke, där Dalby var mycket skickliga på att försvara sig och att utnyttja  att vi tänkte mer framåt än bakåt. 

 

Malte gjorde ett mål och Vidar två och däremellan hade vi ett antal lägen, som vi borde haft bättre lycka med. Vi hade gett backlinjen instruktioner att de gärna fick fylla på i anfallsspelet, vilket tyvärr ledde till att vi blev sårbara och underbemannade bakåt och Dalby var riktigt effektiva när de fick chansen.

 

Bra intentioner i anfallsspelet, men vi måste komma tillbaka till grunderna i försvarsspelet, som gjorde oss så lyckosamma under förra året.

 

<< Tillbaka

 
 
KLUBBSHOP STADIUM & SELECT
FÖRENINGSPARTNERS
STÖD UPPÅKRA IF
CUPPARTNERS
EXPONERINGSPARTNERS
STÖDPARTNERS
Startelvan